Paris Jackson og Cara Delevingne:

- Det er definitivt en gnist mellom dem

De to stjernene klinte til foran fotografene.

NYTT PAR? Paris Jackson (t.v) og Cara Delevingne har tilbrakt mye tid sammen de siste månedene. Foto: Instagram
NYTT PAR? Paris Jackson (t.v) og Cara Delevingne har tilbrakt mye tid sammen de siste månedene. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I flere måneder har romanserykter svirret rundt modell Cara Delevingne (25) og datteren til avdøde Michael Jackson, Paris Jackson (19).

Nå virker det som at de er klare for å gå offentlig med det angivelige forholdet. Denne uken ble nemlig Cara og Paris avbildet mens de delte et lidenskapelig kyss i gatene i Los Angeles.

Blant andre Daily Mail har publisert bildene.

Ifølge nettstedet hadde duoen vært på en dobbeldate med skuespiller Macaulay Culkin og kjæresten Brenda Song da bildene ble knipset.

- De er begge interessert i musikk, så de har tilbrakt mange sene kvelder sammen og spilt gitar. Det er definitivt en gnist mellom dem, sier en kilde til The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

Hånd i hånd

Ifølge nettstedet møttes Cara og Paris under MTV Movie & TV Awards i mai i fjor. Det var først i november de to stjernene ble observert sammen første gang, da de forlot en nattklubb hånd i hånd.

Måneden etter inviterte Cara med seg Pairs på julefesten Christmas Burberry X Bash i London, og også da ble de observert da de snek seg ut sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

Den britiske nettavisen har tidligere skrevet at duoen tilbrakte store deler av juleferien sammen, der de reiste mellom London, Italia og Tsjekkia, der Cara spilte inn Amazon-serien «Carnival Row».

Tidligere denne uken delte duoen en video i sine sosiale medier, der de hadde en hyggelig filmkveld i senga.

Saken fortsetter nedenfor.

FILMKVELD: Paris Jackson og Cara Delevingne hadde en hyggelig filmkveld tidlig denne uken, noe de ikke var redde for å dele med sine følgere i sosiale medier. Foto: Skjermdump
FILMKVELD: Paris Jackson og Cara Delevingne hadde en hyggelig filmkveld tidlig denne uken, noe de ikke var redde for å dele med sine følgere i sosiale medier. Foto: Skjermdump Vis mer

Samme dag publiserte Paris et bilde av Cara som hopper i senga med følgende tekst: «a r t».

Paris' storebror, Prince Michael Jackson I (21) er en av dem som har kommentert under bildet.

«Cara Delevingne er kunst i seg selv», skrev han etterfulgt av en emoji med hjerter i øynene.

Saken fortsetter nedenfor.

a r t .

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Åpen om egen seksualitet

Modell og skuespiller Cara Delevingne har vært åpen om legningen sin. Overfor Vogue sa hun at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet og at dette er noe av grunnen til at hun slet med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, sa hun, ifølge E!News.

21-åringen ønsker likevel ikke å sette en merkelapp på seg selv, og har forklart at hun også tiltrekkes av menn.

- Jeg har erotiske drømmer kun om menn. For to netter siden drømte jeg at jeg gikk bort til en gutt, som var omgitt av venner, og kastet meg over ham.

- Men det er kvinner som inspirerer meg, og de har også vært min undergang. Jeg har bare blitt såret av jenter. Først og fremst min mor, sa hun.

Delevingne har vært koblet til flere kvinner, deriblant artist Annie Clark - kjent under artistnavnet St. Vincent og skuespiller Michelle Rodriguez.

I fjor hevdet også flere kilder overfor Radar Online at Paris Jackson i det siste skal ha møtt flere jenter i smug.

- Paris har ikke gjort det til noen hemmelighet at hun tidligere har forelsket seg i jenter, og at hun fortsatt vil ha mulighetene åpne, sa en kilde til nettstedet.

Kilden hevdet at hun treffer jenter igjennom datingapper, men at hun ikke vil gjøre et stort nummer ut av sin seksualitet.

- Hun vil ikke gjøre en stor greie ut av sin seksualitet. Hun mener at det er unødvendig å gjøre i 2017, men hun har det gøy og snakker med damer på nettet, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: Letter på sløret om babydrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer