VISSTE HVA SOM VILLE SKJE: Kjetil Aasheim skjønte fort hva som ville skje, da han stod igjen med Alexander Aasen. Foto: TV3
VISSTE HVA SOM VILLE SKJE: Kjetil Aasheim skjønte fort hva som ville skje, da han stod igjen med Alexander Aasen. Foto: TV3Vis mer

- Det er bullshit

Den utstemte Paradise-deltageren synes de gjenværende snakker tull.

SEHER.NO: Under kveldens parseremoni i "Paradise Hotel", ble det tatt en uventet vri. "Dronningen" Lene fikk jobben med å fordele parene, og dermed bestemme hvem som måtte forlate den populære serien.

Til slutt stod nykommer Kjetil Aasheim (29) igjen sammen med Alexander Aasen (20).

- Da visste jeg akkurat hvordan det ville gå. Jeg var hundre prosent sikker på at jeg måtte dra hjem, og om det motsatte hadde skjedd, hadde jeg besvimt, sier Kjetil til Seher.no.

29-åringen hadde selv trukket i trådene, og prøvd å komme seg inn i en allianse. Han trodde det til syvende og sist ville bli André - som var immun - som skulle sende hjem noen.

- Om André hadde blitt den avgjørende brikken, kunne det blitt veldig annerledes. Da kunne det godt hende min taktikk ville fungert. Vi hadde jo med Alex, så jeg håpet jo det skulle gå den veien.

- Jeg hadde lyst til at André skulle splitte Kevin og Lene, selv om Kevin er en kjempekar.

Aasheim ble fortalt av gjengen som hadde vært der fra starten, at "de stemte etter trivsel". Akkurat det er han ikke helt enig i.

- Akkurat det kan snus på to måter. Jeg ser jo at de som har vært der lengst, trives best med den gamle gjengen. Men det at de bruker "trivsel, trivsel, trivsel" er jo bullshit, fordi de motarbeider nykommerne så fort de får sjansen.

Likevel har han ikke noe negativt å si om de andre "Paradise"-deltagerne, som han føler tok ham godt imot.

- De var imøtekommende. Om jeg hadde fått til en allianse tre mot tre, kunne det blitt spennende. Da hadde jeg hatt noe å jobbe mot.

Sandefjord-gutten tok det ikke spesielt tungt da han forstod at han måtte hjem, og var fornøyd med oppholdet i Mexico.

- Det var jo kjedelig å måtte reise hjem, det hadde vært moro å få prøvd seg lenger. Men alt i alt var det ingen stor skuffelse. Jeg lå ikke og gråt, for å si det sånn. Jeg opplevde det jeg ville der, og reiste ikke tomhendt hjem. Det var aldri min intuisjon å vinne.

29-åringen - som jobber som avdelingsleder på Elkjøp og driver et modellbyrå i Tønsberg - kommer ikke til å ligge på latsiden fremover. Modellbyråjobben vil oppta mye tid.

- Nå er det mye å ta tak i fremover. Fritid finnes ikke, men det er veldig moro å gjøre noe man ser på som en hobby.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Datet Robinson-stjerne i skjul