- Det er bra med større pupper

Sigrid Bonde Tusvik sammenligner seg med Linni Meister og de andre «Tigerstaden»-jentene etter fødselen. Se video!

SEOGHØR.NO: I april ble Sigrid Bonde Tusvik (33) og samboeren Martin Jøndahl (32) foreldre for første gang, og med seg på fødestua hadde Sigrid et TV-team. 
   
I september og oktober viser TV 2 serien «Sigrid blir mamma», der man følger livet hennes før, under og etter fødselen av lille Jenny. Selv fant Sigrid barnefaren gjennom serien «Sigrid søker kjæreste».

- Det er overveldende å få en unge. Akkurat når du har født er du ferdig med et lite maraton så da har du lyst til å ta deg en yoghurt og sette deg ned. Men det er da jobben begynner, sier Tusvik når Seoghør.no møter henne på TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag ettermiddag. 

Den nybakte mammaen setter ikke karrieren på vent, og er allerede i gang med innspillingen av en ny sesong med humorgjengen fra «Torsdag kveld fra Nydalen».

- Det er deilig å være tilbake på jobb. God stemning og litt større pupper på grunn av ammingen. Men det er bra med større pupper. Nå konkurrer jeg med jentene fra serien "Tigerstaden".

- Ellers føler jeg at jeg er prikk lik, sier hun med et smil.


- Vil du ta med datteren din på jobb?  

- Hun må nok opp for å bli ammet litt, så hun må innom 2-3 ganger i uken. Staten gir deg ammefri, så det er bra. Du har krav på det i rike Norge.   

Ettbarnsmoren har tidligere fortalt at det var nedverdigende å bli filmet under fødselen, og syntes ikke det var morsomt å se opptakene i ettertid.  

- Jeg har sett det et par ganger og det er ubehagelig, men jeg har bedt om det selv og må bare tåle det. Jeg håper folk vil like det og setter pris på det.

Stian Blipp er også nytt medlem når «Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere senere i høst. 
 
LES OGSÅ: - Alle er litt usikre