NY TILVÆRELSE: Like før jul ble det profilerte idrettsparet Rachel Nordtømme og André Villa foreldre for første gang. Livet med sønnen Storm byr selvsagt på forandringer for paret. Foto: Andreas Fadum
NY TILVÆRELSE: Like før jul ble det profilerte idrettsparet Rachel Nordtømme og André Villa foreldre for første gang. Livet med sønnen Storm byr selvsagt på forandringer for paret. Foto: Andreas FadumVis mer

- Det er blitt mye mindre søvn i det siste

Den ferske ettbarnsfaren André Villa åpner seg om de nye familieutfordringene.

SEOGHØR.NO: I løpet av påskeuka får TV-seerne bli bedre kjent med flere norske idrettsprofiler i TV 2-programmet «Mer enn gull», en slags sporty vesjon av suksessen «Hver gang vi møtes».

Mandag kveld er det motorcross-fører André Villa (33) som er hovedperson i programmet. Villa har tidligere gjort halsbrekkende stunts i X-Games i USA, pådratt seg flere beinbrudd og gått ut av komfortsonen i «Skal vi danse».

Overfor Se og Hør innrømmer den tøffe 33-åringen imidlertid at livet som fersk småbarnsfar også innebærer visse utfordringer.

- Det er blitt mye mindre søvn i det siste, som forventet, men veldig mye glede også, forteller Villa.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Til og med påskeaften kan TV-seerne bli bedre kjent med (f.v) skøytelegenden Johann Olav Koss, tidligere langrennsløper Trude Dybendahl, tidligere freestyle jibber Andreas Håtveit (bak), sprinter Ezinne Okparaebo, tidligere motorcross-fører Andrè Villa og snowboard-pensjonist Daniel Franck i TV 2-programmet «Mer enn gull». Foto: Harald Bø/ TV 2
TV-AKTUELL: Til og med påskeaften kan TV-seerne bli bedre kjent med (f.v) skøytelegenden Johann Olav Koss, tidligere langrennsløper Trude Dybendahl, tidligere freestyle jibber Andreas Håtveit (bak), sprinter Ezinne Okparaebo, tidligere motorcross-fører Andrè Villa og snowboard-pensjonist Daniel Franck i TV 2-programmet «Mer enn gull». Foto: Harald Bø/ TV 2 Vis mer

Like før jul ble nemlig han og kjæresten, blogger og friidrettsprofil Rachel Nordtømme (26), foreldre for første gang.

- Sønnen vår ble født lørdag 19. desember. Det gikk veldig fint. Det oppsto ingen komplikasjoner og han kom til verden via naturlig fødsel, sa Villa til Seoghør.no den gang.

Vokser fort

Nordtømme røpet kjønnet på parets førstefødte, som har fått navnet Storm, på bloggen sin i august. Der innrømmet Nordtømme at hun på forhånd trodde at hun ventet en datter.

I helgen kunne hun og André Villa markere at sønnen allerede er blitt tre måneder gammel. Til Se og Hør forteller den travle ettbarnsfaren at tiden flyr etter familieforøkelsen:

- Ungen er i rask utvikling, og jeg prøver å være til stede så mye jeg kan og følge utviklingen, sier Villa.

Saken fortsetter under bildet.

ADRENALIN: André Villa har vært på pallen i X Games flere ganger. Her trikser han seg til bronsemedalje i «Moto X Speed & Style» under X Games i Los Angeles i august 2013.  Foto: Afp
ADRENALIN: André Villa har vært på pallen i X Games flere ganger. Her trikser han seg til bronsemedalje i «Moto X Speed & Style» under X Games i Los Angeles i august 2013. Foto: Afp Vis mer

Avsløring på bloggen

Det profilerte paret bekreftet for første gang at det var mer enn vennskap mellom dem i et intervju med Se og Hør høsten 2013.

- Vi er vel så tett man kan komme uten direkte å kalle seg kjærester, sa André Villa til Se og Hør for to og et halvt år siden.

Nyheten om at turtelduene skulle bli foreldre, ble avslørt på bloggen til Rachel Nordtømme i månedsskiftet juli/ august 2015.

«Jeg er gravid! Jeg og André venter et lite gull i løpet av året, og vi gleder oss utrolig mye! Vi er kjempespente, men samtidig veldig klare for å ta imot den lille» skrev den vordende moren på bloggen sin den gang.

Både Rachel Nordtømme og André Villa har for øvrig en fortid i TV 2s danseprogram «Skal vi danse». Høsten 2014 var det Villa som svingte seg på parketten.

Se Seoghør.nos intervju med Rachel og André fra «Skal vi danse» nedenfor:

Første episode av «Mer enn gull» sendes på TV 2 mandag kveld klokken 19.00.

LES OGSÅ: - Jeg ble slank av et kjedelig liv

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.