- Det er befriende å være gift

Alejandro Fuentes elsker sitt nye liv som nygift, men må vente på bryllupsreisen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Alejandro Fuentes (26) er en lykkelig mann for tiden. 7.juni giftet han seg nemlig med kjæresten Christina Kobbeltvedt (24). Paret har vært sammen i syv år, og nå nyter de sin første sommer som mann og kone.

Den tidligere «Idol»-deltageren føler seg veldig trygg på valget han har tatt.

- Livet som nygift er veldig bra! Det er veldig befriende å være gift, forteller Alejandro til Seoghør.no.

Etter bryllupet reiste paret på en fire dagers kjærlighetstur til Roma, men den ordentlige bryllupsreisen har paret valgt å spare til høsten.

I sommer har de begge et hektisk program med jobb på hver sin kant, så Alejandro ser frem til å pleie kjærligheten med kona i varmere strøk om noen måneder.

LYKKELIG GIFT: Alejandro Fuentes og Christina Kobbeltvedt giftet seg i juni i Kristiansand domkirke Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Alejandro Fuentes og Christina Kobbeltvedt giftet seg i juni i Kristiansand domkirke Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Vi skal til Mexico i oktober. Det gleder jeg meg til, smiler artisten.

Selv om paret foreløbig ikke har planer om å få barn med det aller første, er han ikke helt fremmed for tanken.

- Det er deilig å ha tatt valget om å gifte meg. Å få etablert meg, og kunne ha tanker om etablere familie snart og gjøre den greia der. Det gleder jeg meg veldig til, sier 26-åringen.

Fra deltager til dommer

Til høsten skal Alejandro tilbake på tv-skjermen som dommer i Idol, ni år etter at han selv var deltager i 2005. Sammen med artistene Sandra Lyng Haugen, Aleksander With og Margaret Berger skal han sitte i dommerpanelet for å plukke ut Norges aller mest talentfulle artistspirer mellom 8 og 15 år.

NY JOBB: Sandra sitter i dommerpanelet med (f.v.) Margaret Berger, Alejandro Fuentes og Alexander Denstad With når "Idol Junior" for barn starter til høsten. 
# Foto: Roy Darvik / TV 2
NY JOBB: Sandra sitter i dommerpanelet med (f.v.) Margaret Berger, Alejandro Fuentes og Alexander Denstad With når "Idol Junior" for barn starter til høsten. # Foto: Roy Darvik / TV 2 Vis mer

- Jeg gleder meg veldig. Alle dere barn som ikke har meldt dere på, meld dere på, oppfordrer 26-åringen.

Han lover at det blir et morsomt tv-program med fokus på musikkglede.

- Vi skal kose oss! Det blir et lekent program der vi egentlig bare skal ha det veldig gøy.

Hvordan han kommer til å bli som dommer, er han ikke helt sikker på enda.

- Hmm. Det vet jeg ikke helt. Ikke slem i hvert fall, forsikrer han.

TILBAKE I IDOL: Alejandro Fuentes trollbandt dommerpanelet med sin Idol-audition i 2005. Ni år senere skal han selv være dommer.
TILBAKE I IDOL: Alejandro Fuentes trollbandt dommerpanelet med sin Idol-audition i 2005. Ni år senere skal han selv være dommer. Vis mer

Jobber med det han elsker

Alejandros to største interesser er musikk og trening. Idol-deltagelsen i 2005 åpnet mange dører for den unge artisten, som de siste ni årene har gitt ut albumet Diamonds or Pearls, og singlene «Stars», «Sail Away» og «Tomorrow Only Knows».

I fjor bestemte han seg for å satse helhjertet på sin andre lidenskap, trening, og det siste året har han jobbet som personlig trener i Kristiansand.

Alejandro er ikke i tvil om hva som er hans beste treningstips:

- Beveg deg! Så mye som du kan!

LES OGSÅ: - Det likner altfor mye på å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer