SJEKKER INN: Mandag sjekker rosabloggeren Heidi Alexandra Olsen inn på Paradise Hotel. Foto: TV3
SJEKKER INN: Mandag sjekker rosabloggeren Heidi Alexandra Olsen inn på Paradise Hotel. Foto: TV3Vis mer

- Det er bare stygge mennesker på «Paradise Hotel»

To år etter sjokkuttalelsen, sjekker rosablogger Heidi Alexandra Olsen selv inn på skandalehotellet.

KRASS KRITIKK: Olsen har tidligere kommet med kritikk når det gjelder TV3-programmet. Foto: TV3
KRASS KRITIKK: Olsen har tidligere kommet med kritikk når det gjelder TV3-programmet. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange som har holdt seg oppdatert i bloggverdenen og på TV kjenner Heidi Alexandra Olsen (20). Hun står bak bloggen «Life of Barbie» (ekstern lenke, red. anm.), og har blitt et YouTube-fenomen etter mange interessante uttalelser i diverse videoblogger. I tillegg har hun deltatt i «Idol».

Mandag sjekker Heidi Alexandra inn på «Paradise Hotel», som hun selv har rettet kritikk mot tidligere. I 2012 kom hun med følgende melding på sin egen blogg:

«Jeg orker ikke Paradise Hotel. For det første er det stort sett bare tapere der som etterligner andre deltagere fra tidligere sesonger. For det andre er det bare patetisk. For det tredje tar det for mye tid å følge med på det. For det fjerde føler jeg at det bare er stygge deltagere».

- Ha ha! Det kan jeg ikke huske å ha skrevet. Jeg håper virkelig ikke jeg syntes det. I år er det bare søte og hyggelige mennesker med i hvert fall, sier Olsen til Seoghør.no.

Kritikken til tross: Olsen har tidligere hatt et ønske om å få være deltager i TV3-programmet, og skrev som 16-åring følgende:

«Jeg gleder meg sykt til å bli 18 år. Dere ser på «Paradise Hotel» ikke sant? Ja, selvfølgelig. Hvem gjør ikke, liksom. I alle fall, jeg skal være med på det når jeg blir 18, det er mitt største mål. Eller ikke største, men det målet jeg skal klare».

I en alder av 20, har hun nå fått ønsket oppfylt.

- Akkurat den kommentaren er nok satt litt på spissen. Men da fikk jeg jo tydeligvis gjort noe jeg har hatt lyst til, sier Heidi Alexandra nå.

Hun meldte seg på programmet for å spille spillet.

- Jeg ønsket å delta i «Paradise Hotel» fordi jeg mener at folk der inne mangler vinnerinstinkt. Jeg ønsker å bevise at det et spill. Jeg er ikke med for å få meg nye venner, forteller hun til Seoghør.no.

- Men man får jo venner der inne uansett...

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Se hvem som prøver seg i Idol!

Se Olsens «Idol»-audition her: