ELSKER MORSROLLEN: Etter at Nadya Khamitskaya ble mamma har hun fått en helt annen ro. Her med samboeren Mads A. Andersen. Foto: Fameflynet Norway
ELSKER MORSROLLEN: Etter at Nadya Khamitskaya ble mamma har hun fått en helt annen ro. Her med samboeren Mads A. Andersen. Foto: Fameflynet NorwayVis mer

- Det er bare sånn kroppen min fungerer

Kun to dager etter at «Skal vi danse»-Nadya fødte datteren Evie var magen like flat igjen.

SEOGHØR.NO: Like før jul ble Nadya Khamitskaya (33) og journalistforloveden Mads A. Andersen (32) foreldre til lille Evie.

Selve fødselen var en rask affære, unnagjort på kun seks minutter, og få dager etter var «Skal vi danse»-profilen like sprek som før.

Paret har også sønnen Léon (3) sammen og til Se og Hør forteller Nadya at hun alltid har forbundet ordet «lykke» med det å bli mamma.

– Det er som å leve i en drøm. Alt går fint med Evie og meg, og Léon er en veldig stolt og ansvarsfull storebror. Jeg føler at alt i livet er på plass nå.

– Å få være mamma er det største jeg kan oppleve. Jeg har en helt annen ro enn det jeg hadde før. Jeg elsker mammatilværelsen, selv om jeg også liker å ha mange jern i ilden, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

MAMMA I FULL FART: Proffdanser Nadya Khamitskaya og forloveden Mads A. Andersen fikk nesten sjokk over hvor raskt datteren Evie (t.h) kom til verden. Til venstre er hun på parketten i «Skal vi danse» med artist Eirik Søfteland i 2013.  Foto: NTB Scanpix/ Privat
MAMMA I FULL FART: Proffdanser Nadya Khamitskaya og forloveden Mads A. Andersen fikk nesten sjokk over hvor raskt datteren Evie (t.h) kom til verden. Til venstre er hun på parketten i «Skal vi danse» med artist Eirik Søfteland i 2013. Foto: NTB Scanpix/ Privat Vis mer

Tilbake i toppform

Under svangerskapet med Evie studerte Nadya ved BI og la bak seg hele 12 eksamener i forbindelse med en mastergrad hun jobber målrettet for. I tillegg har hun tatt lappen og jobbet med dansekurs i sin egen bedrift, Selskapsdans.

Da hun gikk gravid med Léon, medvirket hun i «Skal vi danse». Det gjorde hun ikke med datteren i magen.

– Jeg valgte det bort denne gangen, så får vi se om jeg kommer tilbake til høsten, sier 33-åringen - som var i knallform rett etter fødselen.

Bare to dager etter nedkomsten var magen like flat igjen, skriver Se og hør.

– Jeg har ikke gjort noe for det, det er bare sånn kroppen min fungerer. For meg er det uansett ikke viktig at magen er flat.

- Under graviditeten har jeg danset et par-tre ganger i uken, men ikke trent hardt. For meg er det viktig at kroppen fungerer som den skal, og at jeg kan leve et aktivt liv med barna mine. Det er jeg takknemlig for, sier hun til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSFORELDRE: Knappe fem uker etter at Nadya og Mads var gjester på høstens «Skal vi danse»-finale, kom Evie til verden.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
TOBARNSFORELDRE: Knappe fem uker etter at Nadya og Mads var gjester på høstens «Skal vi danse»-finale, kom Evie til verden. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Léon, på snart fire år, synes det er stor stas å være storebror og han tar rollen på strak arm.

Han ser til den lille stadig vekk, koser og stryker. Og han har også fått et helt eget ansvarområde: Nemlig å holde orden på smukken til Evie.

– Han har alltid en i lomma for å bistå med hjelp når hun gråter, forteller Nadya, som er ydmyk over den oppmerksomheten Léon gir lillesøsteren.

Det var i 2010 at Nadya og Mads ble et par.

I fjor sommer forlovet de seg mens de var på ferie i Spania, og neste år skal bryllupet stå.

LES OGSÅ: Tyra Banks delte første bilde av sønnen