LURTE ALLE: Kristian René Johansen (t.h.) overrasket både Paradise-kollegene og TV-seerne da han torsdag valgte å stille seg Tina Skovdal i parseremonien. Med sin fredning sørget han derfor at hennes partner Mads Haugan måtte reise hjem. Foto: TV3
LURTE ALLE: Kristian René Johansen (t.h.) overrasket både Paradise-kollegene og TV-seerne da han torsdag valgte å stille seg Tina Skovdal i parseremonien. Med sin fredning sørget han derfor at hennes partner Mads Haugan måtte reise hjem. Foto: TV3Vis mer

- Det er bare plass til én spiller på Paradise Hotel

Kristian René viste ingen nåde etter Mads' betroelse.

SEOGHØR.NO: Kristian René Johansen (22) ga deltagerne i TV3-serien «Paradise Hotel» bakoversveis, da han denne uken sjekket inn for andre året på rad.

Nyheten kom som en svært positiv overraskelse på svenske Charlotta Hedlund, som innrømmet at hun og tromsøværingen har tilbragt flere netter sammen i Norge.

Overrasket seerne

Men under torsdagens parseremoni valgte Kristian - som hadde med seg en fredning inn på skandalehotellet - å ikke stelle seg bak Charlotta.  Isteden valgte han Tina Skovdal, noe som førte til at hennes partner Mads Haugan overraskende måtte reise hjem.

Til Seoghør.no sier Kristian René at han bestemte seg etter at Mads sa til ham at han også var en taktiker som tenkte mye på spillet foran kameraene.

- Han kom til meg og sa at han likte måten jeg spilte på i fjor og at han selv tenkte mye taktikk. Men det er bare plass til en spiller inne på «Paradise Hotel», og det er meg, sier han og ler.

Kristian René - som også var med i musikkvideo-debuten til fjorårets populære deltager Iselin Michelsen - sier han heller ikke var sikker på hvordan ville bli mottatt av Charlotta, da han oppdaget at hun var en av årets deltagere.

- Slettet henne på Facebook
- Vi var sammen en del på våren i fjor, men var aldri kjærester. Det var jeg som avbrøt kontakten.

- Da jeg oppdaget henne inn på «Paradise Hotel», så visste jeg ikke om hun var sint på meg, siden det siste jeg gjorde før jeg dro var å fjerne henne som venn på Facebook, sier han til Seoghør.no.

Fikk mye pepper
Han avslører at han fikk mye pepper etter at han var med i fjorårets Paradise-sesong, og er forberedt på at han kan bli møtt med sterke reaksjoner også i år.

Likevel bestemte han seg for å bli med og forsøke å kopiere drammenseren Niklas Vindel - som i 2011 vant «Paradise Hotel» da han ble med for andre gang.

- Jeg visste at Niklas klarte å vinne andre gang han var med, men at det uansett ville bli tøft å være med igjen. Jeg var mer redd for hva de andre deltagerne ville synes om at jeg var med for andre gang, enn at jeg kjente noen av dem fra før.

- Når det gjelder kommentarer fra seerne, så registerer jeg kun det positive og bryr meg ikke om kritikken, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Det bor 23 milliarder i verden, kanskje?