SINT: - Intervjuet har aldri funnet sted. Det er ren fiksjon fra News of the Worlds side. Artikkelen er et falsum fra ende til annen, sier Debbie Rowes advokat, Marta Almli. Foto: All Over
SINT: - Intervjuet har aldri funnet sted. Det er ren fiksjon fra News of the Worlds side. Artikkelen er et falsum fra ende til annen, sier Debbie Rowes advokat, Marta Almli. Foto: All OverVis mer

- Det er bare løgn

Michael Jacksons ekskone er rasende på News of the World...

SEHER.NO: Mandag hevdet den britiske tabloidavisen News of the World å kunne avsløre at Michael Jackson ikke er far til sine to eldste barn, Prince Michael og Paris Katherine. Problemet er bare at historien ser ut til rett og slett å være rent oppspinn.

Avsløringene hadde angivelig kommet i forbindelse met et intervju tabloidavisen har gjort med Jacksons ekskone, Debbie Rowe (50).

Ut over påstanden om at Jacko ikke er far til barna var intervjuet krydret med utsagn om parets manglende sex-liv og diverse utfall mot den avdøde superstjernen. I forhold til barna ble Rowe sitert på at hun ikke ville ha noe med dem å gjøre.

News of the World må enten selv ha hatt en fornemmelse av at de var på gyngende grunn. Eller så har sjefsredaktøren fått et vennlig vink om at historien var et falsum:

Mandag ettermiddag forsvant nemlig den saftige historien fra avisens nettsider uten noen som helst forklaring. Senere ble det sådd ytterligere tvil om historiens troverdighet.

Nettstedet Radaronline.com siterer nå Debbie Rowes advokat, Marta Almli, som mener at News of the World har satt en mildt sagt kreativ dikterspire til å leke med tanken om hva Debbie kunne ha sagt dersom det lyktes avisen å få et intervju med moren til Michael Jacksons to eldste barn.

- Intervjuet har aldri funnet sted. Det er ren fiksjon fra News of the Worlds side. Artikkelen er et falsum fra ende til annen, sier Almli til Radaronline.com.

Advokaten tilføyer at hun ikke har grunnlag til å svare på hvorvidt Debbie Rowe vil foreta seg noe i forhold til påstandene rundt Prince Michael og Paris Katherine.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Etterlater låtene til barna sine