Universitetsskandalen:

- Det er bare ikke passende

Kim Kardashian West er kritisk til foreldrene som bruker sine egne privilegier på vegne av barna sine.

KRITISK: Kim Kardashian har uttalt seg om universitetsskandalen, og er kritisk til at enkelte foreldre punger ut for at barna skal få fordeler. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Kim Kardashian har uttalt seg om universitetsskandalen, og er kritisk til at enkelte foreldre punger ut for at barna skal få fordeler. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av mars meldte en rekke internasjonale medier, deriblant ABC News, at totalt 50 personer var siktet for svindel og bedrageri, etter at FBI avdekket en massiv universitetsskandale i USA.

Blant disse var skuespillerne Felicity Huffman (56) og Lori Loughlin (54), kjent fra «Frustrerte Fruer» og «Full House».

Felicity Huffman og 13 andre foreldre har har erklært seg skyldig, mens Loughlin og ektemannen Massimo Gianulli (55), nekter straffskyld i siktelsen, som tidligere denne måneden ble utvidet til å også omfatte hvitvasking.

Saken er blitt mye omtalt de siste månedene, og blant annet har en mor fra California saksøkt de siktede for hele 500 milliarder dollar - på bakgrunn av at sønnen hennes ikke fikk skoleplass ved noen universitetene som er involvert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer