AVVISER RYKTER OM SPISEFORSTYRRELSER: - Jeg er veldig sunn, sier Tori Spelling etter at stadig flere har uttrykt bekymring for hennes tynne figur. Foto: All Over Press
AVVISER RYKTER OM SPISEFORSTYRRELSER: - Jeg er veldig sunn, sier Tori Spelling etter at stadig flere har uttrykt bekymring for hennes tynne figur. Foto: All Over PressVis mer

- Det er bare å veie meg

Tori Spelling raser mot ryktene om spiseforstyrrelser.

SEHER.NO: Tori Spelling (36) har i over et halvt år vært omsvermet av rykter om at hun lider av spiseforstyrrelser, etter hvert som kroppen hennes bar har blitt tynnere og tynnere.

Nå slår den tidligere "Beverly Hills 90210"-skuespilleren tilbake. Til tross for hennes magre fremtoning, hevder hun at hun er sunnere enn noensinne.

Tori skrev torsdag på sin side hos nettsamfunnet Twitter at bladet Star ikke skrev sannheten da de nylig skrev at hun kun veier 43 kilo.

- Jeg veier faktisk 48,5 kg. Det er ikke ett rikti fakta i artikkelen. Kom til huset mitt og vei meg Star! Hvis dere bryr dere om fakta, raser hun, ifølge Us Magazine.

TV-stjernen som for tiden er med i sitt eget realityshow med ektemannen Dean McDermott (42), hevder hun har mistet vekt fordi hun har et travelt liv.

I tillegg til TV-showet "Tori & Dean", har de en sønn og en datter sammen.

- Jeg er sunn. Jeg er en travel og abeidende mamma. Det er hardt å bli kritisert offentlig, og det er enda vanskeligere for familien din å takle det enn deg, sier hun til Us Magazine.

29. september ble Tori innlagt på sykehus to ganger på samme dag, på grunn av magesmerter. Tori hevder imidlertid at dette ikke har noe med hennes slanke kropp å gjøre.

- Jeg har alltid blitt ertet fordi jeg har en tynn kropp, sier hun til Us Magazine.

LES OGSÅ: - Kan ikke noen få henne til å spise?