- Det er bare å holde inn magen før vi skal ta bilder

Artist Mira Craig fnyser av kroppskritikken.

TILBAKE: Mira Craig er for tiden aktuell med låten og musikkvideoen til låten «The Hunt», og snart slipper hun sitt femte album. Her er hun avbildet under TV 2s artistgalla i fjor.  Foto: Espen Solli
TILBAKE: Mira Craig er for tiden aktuell med låten og musikkvideoen til låten «The Hunt», og snart slipper hun sitt femte album. Her er hun avbildet under TV 2s artistgalla i fjor. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste årene har det vært stille rundt artist Mira Craig (33), men hun ligger ikke på latsiden av den grunn. Nå er hun snart aktuell med sitt femte album. 

Det nye musikalske materialet kommer hele ti år etter hun debuterte med sine raske rytmer og sexy dansetrinn gjennom albumet «Mira Mira» i 2006.

Til tross for all suksessen, har Craig også mottatt mye kritikk gjennom karrieren. Til Dagbladet sier Mira at hun har lært seg å blåse i hva folk mener om henne, spesielt de som kommer med negative kommentarer om utseendet hennes.

- Alle nedturene har lært meg å bli glad i meg selv som den jeg er. Jeg har fått styrken tilbake, og har lært meg å drite i hva andre mener om meg.

- Og når det gjelder kropp... Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i mat, så det er bare å holde inn magen før vi skal ta bilder, sier hun i et intervju med avisen.

Saken fortsetter under bildet.

GODE MINNER: Et av Miras høydepunkt i karrieren var da hun i 2010 var blant deltakerne i Melodi Grand Prix med låten «I’ll Take You High». Foto: NTB scanpix
GODE MINNER: Et av Miras høydepunkt i karrieren var da hun i 2010 var blant deltakerne i Melodi Grand Prix med låten «I’ll Take You High». Foto: NTB scanpix Vis mer

Kroppskritikken stod på som verst i 2010, da Mira virkelig fikk kjenne på de negative sidene ved å være kjent. 

Den gang lå det flere grupper ute på det sosiale mediumet Facebook som kritiserte artisten for vekten hennes, der medlemmene skrev grove kommentarer om «Boogeyman»-sangeren.

TI ÅR SIDEN: Mira Craig ble fort en populær artist etter hun debuterte som musiker i 2006. Her spiller hun på Quartfestivalen samme år.  Foto: Aftenposten/ NTB Scanpix
TI ÅR SIDEN: Mira Craig ble fort en populær artist etter hun debuterte som musiker i 2006. Her spiller hun på Quartfestivalen samme år. Foto: Aftenposten/ NTB Scanpix Vis mer

Etter at Seoghør.no omtalte saken, ble gruppene imidlertid fjernet fra Facebook.

Blir inspirert av sønnen

Selv om Mira har ligget lavt som musiker e siste årene, har det skjedd store hendelser i privatlivet hennes. 

I 2011 ble hun mamma til sønnen Mio Amioko (snart 5).

- Man blir yngre med barn. Og inspirert. Vi to er veldig connected. Noen ganger når jeg mediterer, og han sover ved siden av meg, føler jeg at vi reiser sammen på et sjeleplan, sier hun til Dagbladet. 

Hun har tidligere fortalt til Seoghør.no at sønnen har arvet flere av hennes talenter:

- Han elsker musikk, han elsker å danse, elsker å synge. Han kan alle endelsene på låtene. Når jeg synger en låt, så synger han med meg på de siste ordene. Og da synger han skikkelig høyt, fortalte hun i 2013. 

LES OGSÅ: - Vi får det til å fungere uansett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer