Det er bare 37 dager siden hun fødte!

Men det stoppet ikke Penélope Cruz fra å komme i tettsittende kjole - tilbake i toppform.

VAKKERT PAR: Penélope Cruz  strålte på den røde løperen i en tettsittende, rød, kjole fra L'Wren Scott, og slapp knapt ektemannens Javier Bardem hånd. Foto: All Over Press
VAKKERT PAR: Penélope Cruz strålte på den røde løperen i en tettsittende, rød, kjole fra L'Wren Scott, og slapp knapt ektemannens Javier Bardem hånd. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Penélope Cruz (36) og ektemannen Javier Bardem (41) ble foreldre for første gang 22. januar i år. Som foreldre til lille Leo Encinas Cruz, har tilværelsen til de to endret seg drastisk etter nyttår, men natt til mandag var våkennetter og bleieskift erstattet med Oscar-showet.

Selv om det bare er gått 37 dager siden fødselen, var Penélope Cruz tydelig tilbake i toppform. Hun strålte på den røde løperen i en tettsittende, rød, kjole fra L'Wren Scott, og slapp knapt ektemannens hånd.

Paret, som giftet seg i juli i fjor, var nok spesielt spente denne dagen. Javier Bardem var nemlig nominert i kategorien for beste mannlige skuespiller for rollen i «Biutiful». Bardem måtte til slutt se seg slått av Colin Firth, som vant for «The King's Speech».

Det ferske foreldreparet var imidlertid ikke det eneste som gjorde rød løper-comeback etter fødsel. Også Celine Dion (42), viste at hun har funnet tilbake til sine gamle former etter tvillingfødselen i oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen[obj:media:9414]