FÅR KRITIKK: Tone Damli Aaberge får kritikk for sin offentlige framferd av Anne-Kat. Hærland. Foto: Anders Myhren / Seher.no
FÅR KRITIKK: Tone Damli Aaberge får kritikk for sin offentlige framferd av Anne-Kat. Hærland. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Det er Barbie og feilvare-Ken

Anne-Kat. Hærland skjelte ut Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge i radio-intervju.

SEHER.NO: Komikeren Anne-Kat. Hærland (37) har tidligere startet en offentlig krangel med kjendis-stylist Jan Thomas etter å harselert med ham i sitt show "Gift, men ikke fanatiker", og nå går hun hardt ut mot kjendisparet Tone Damli Aaberge (21) og Aksel Hennie (33).

- Leste et intervju med Tone Damli Aaberge hvor hun uttalte at Aksel Hennie er verdens vakreste mann. Vet du hva, hvis du synes Hennie er verdens vakreste, er det bare å ringe til en optiker, sa hun i et P4-programmet "Portrettet" ifølge VG.

Etter parets offentlige bekreftelse av forholdet etter et Choice-arrangement torsdag kveld, ber Anne Kat. de to turtelduene dempe seg.

- Han introduserer henne på scenen som verdens vakreste kvinne og verdens beste sanger. Det mangler bare at de står frem og forteller at det går samtidig for dem.

Hun synes det også er rart at paret har saksøkt Se og Hør for krenking av privatlivets fred.

- Damli Aaberge har vært mange år i søkelyset. Trodde at Aksel Hennie er en smart og oppegående fyr, så er det bare Barbie og feilvare-Ken, liksom, sier hun.
Anne-Kat. kritiserer Tone Damli Aaberge og en rekke andre unge kjendisers blogging om hverdagen sin, samtidig som de vil verne om privatlivet.

Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie sier til VG at de ikke vil kommentere saken.

- De vil gjerne bli sett og hørt hele jævla tiden. Også har de ikke noe ny bok eller plate. Det er sånn "nå har jeg vært og kjøpt pizza", også er det et MMS-bilde av at de står og eter. Det er jo helt absurd.

- Da blir det rart å klage etterpå at "nå ble det veldig mye presse, sier Hærland til P4.

Hør hele intervjuet her! (ekstern lenke)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Begraver stridsøksen med Anne-Kat.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.