Det er åpenbart gøy å være bikinimodell

Gracie Carvalho storkoste seg på stranden.

HETT: Det er varmt på St. Bart, og viktig å holde bikinistoffet fuktig. Foto: Stella Pictures
HETT: Det er varmt på St. Bart, og viktig å holde bikinistoffet fuktig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er mye å gjøre for Victoria's Secret-modellene for tiden.

Tidligere i uken skitnet hviterussiske Maryna Linchuk (24) seg til på stranden i St. Barts. Lørdag var det det det 21 år gamle brasilianske stjerneskuddet Gracie Carvalho sin tur å skinne for reklamefotograf og paparazzier samme sted.

Og Gracie så ut til å kose seg kostelig i rollen og i solen, åpenbart enig i med alle dem som måtte mene at hun har selve drømmejobben.


Den unge brasilianske skjønnheten er blant de siste i rekken av over 250 modeller som har vært i den ettertraktede Victoria's Secret-staben.

Blant dem er det tre danske og to og en halv svenske modeller - den halves siste halvpart er norsk, da denne selvsagt er Vendela Kirsebom. I tillegg har også kvartnorske Sophie Dahl vært modell for undertøysgiganten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Supermodell feiret jul i bikini

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer