Sophie Elise:

- Det er åpenbart at jeg har operert rumpa

Sophie Elise Isachsen letter på sløret om mange personlige ting i sin nye tv-serie.

BEKREFTER RYKTENE: Blogger Sophie Elise har for første gang bekreftet at hun har lagt seg under kniven og operert rumpa. Her på universals hagefest sommeren 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BEKREFTER RYKTENE: Blogger Sophie Elise har for første gang bekreftet at hun har lagt seg under kniven og operert rumpa. Her på universals hagefest sommeren 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (23) er i disse dager aktuell med TV-serien «Sophie Elises verden», som har premiere på TV 2 Livsstil i kveld. Serien skal dokumentere livet hennes på nært hold.

I episode to av serien velger toppbloggeren endelig å bekrefte spekulasjonene som har svirret om at hun har operert rumpa. Det skriver TV 2.no.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, sier Sophie Elise til kameraet, ifølge kanalen.

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sier hun i episoden.

Saken fortsetter nedenfor.

Venice Beach 🌊

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

- Har vært i en tung depresjon

I hele fem sesonger har fansen fått følge Sophie Elise i TV 2-serien «Bloggerne», men i «Sophie Elises verden» får kameraene komme enda tettere på den populære 23-åringen.

Sophie Elise er kjent for å være åpen og ærlig med bloggleserne sine, og har delt både oppturer og nedturer på bloggen sin og ellers i sosiale medier.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller hun åpenhjertig om sine psykiske problemer.

Saken fortsetter under bildet.

SLITER PSYKISK: Blogger Sophie Elise Isachsen har alltid vært åpen og ærlig med bloggleserne sine, og gir nå et innblikk i hverdagen sin gjennom TV-serien «Sophie Elises verden». Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
SLITER PSYKISK: Blogger Sophie Elise Isachsen har alltid vært åpen og ærlig med bloggleserne sine, og gir nå et innblikk i hverdagen sin gjennom TV-serien «Sophie Elises verden». Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har vært i en veldig tung depresjon, og er på vei ut av en depresjon nå. Da bestemte jeg meg for at jeg måtte ta noen grep for å komme ut av dette, forteller bloggdronningen til Dagbladet.

23-åringen ønsker å være en motvekt til «jakten på det perfekte», og har valgt å være åpen om sine psykiske problemer i den nye TV-serien.

- De fleste kan fortelle om en eller annen tøff tid i livet sitt, men det hjelper liksom ikke om man sliter akkurat nå. At jeg har dokumentert den kampen jeg har hatt, kan derimot kanskje hjelpe andre, legger hun til.

Saken fortsetter under videoen.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla, da hun i 2016 stakk av med prisen for «Årets blogger». Video: Se og Hør Vis mer Vis mer Vis mer

​Kjærligheten blomstrer

Men selv om livet ikke alltid har vært en dans på roser for den populære bloggeren, kunne hun i september avsløre at hun hadde fått seg kjæreste.

Det hele ble i kjent stil avslørt på bloggen, og i et blogginnlegg skrev Sophie Elise at hun var på vei til Spania der hun skulle møte kjæresten.

«Vi snakkes fra Spania! Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før», skrev hun i innlegget.

I desember viste duoen seg offentlig for første gang, da de dukket opp på den røde løperen under premieren på krigsfilmen «Den 12. mann».

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTER: Kasperer er i likhet med Sophie Elise også fra Harstad. duoen kjente hverandre lenge før de ble et par. Her avbildet på filmpremieren til «Den 12. mann». Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kasperer er i likhet med Sophie Elise også fra Harstad. duoen kjente hverandre lenge før de ble et par. Her avbildet på filmpremieren til «Den 12. mann». Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

Sophie Elise fortalte til Se og Hør den gangen at hun ikke er i tvil om hvilken egenskap hun setter mest pris på ved kjæresten.

- Jeg liker at han er så snill, sa hun.

En stemme i samfunnet

Depresjoner og kampen mot «jakten på det perfekte» er derimot ikke det eneste Sophie Elise har uttalt seg om. Hun når ut til en stor mengde mennesker, og har de siste årene brukt stemmen sin og kastet seg inn i flere samfunnsdebatter.

I august overrasket hun mange da hun la ut en video på Instagram.

Under videoen oppfordret bloggeren folk til å stemme under stortingsvalget, men hun kom også med en motoppfordring når det gjaldt hvilket parti man ikke skulle gi sin stemme til.

«Snart er det valg! Veldig kult om dere stemmer, og veldig kult om dere ikke stemmer FrP #MornaJensen» skrev hun under videoen.

Saken fortsetter under videoen.

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise og vennene lagde tidligere i år en video der de blant annet parodierte Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer Vis mer

Til Seoghør.no fortalte Sophie Elise bakgrunnen for å lage og publisere videoen, via sin manager Marte Schei.

- Jeg kunne gjerne skrevet en kronikk om det jeg mener, men siden jeg har muligheten til å gjøre noe morsomt og annerledes, tok jeg den.

I videoen er Isachsen sammen med flere venner utkledd som blant andre Siv Jensen, Per Sandberg og Sylvi Listhaug. Videre tar de for seg det FrP skal ha gjort i løpet av de siste fire årene de har vært i regjering sammen med Høyre.

Samme måned fikk bloggeren også mye oppmerksomhet da hun opplevde omfattende rasehets i kommentarfeltet til musikkvideoen til låten «All Your Friends».

I kommentarfeltet til videoen på Youtube flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Sophie Elise danser med en mørkhudet mann.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, sa Sophie Elise Isachsen til Dagbladet den gangen, og delte et lengre innlegg på Facebook.

LES OGSÅ: - Jeg har lært å elske meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer