Sophie Elise:

- Det er åpenbart at jeg har operert rumpa

Sophie Elise Isachsen letter på sløret om mange personlige ting i sin nye tv-serie.

BEKREFTER RYKTENE: Blogger Sophie Elise har for første gang bekreftet at hun har lagt seg under kniven og operert rumpa. Her på universals hagefest sommeren 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BEKREFTER RYKTENE: Blogger Sophie Elise har for første gang bekreftet at hun har lagt seg under kniven og operert rumpa. Her på universals hagefest sommeren 2017. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (23) er i disse dager aktuell med TV-serien «Sophie Elises verden», som har premiere på TV 2 Livsstil i kveld. Serien skal dokumentere livet hennes på nært hold.

I episode to av serien velger toppbloggeren endelig å bekrefte spekulasjonene som har svirret om at hun har operert rumpa. Det skriver TV 2.no.

- Jeg har aldri avkreftet det og jeg har aldri bekreftet det, men åpenbart har jeg operert rumpa, sier Sophie Elise til kameraet, ifølge kanalen.

- Grunnen til at jeg ikke forteller så mye om plastisk kirurgi er at da blir jeg nødt til å prate om det. Du kan gjøre mye kult og oppnå mye bra, som å skrive en bok eller endre noe politisk, men «at the end of the day» er det puppene og rumpa du må snakke om i intervjuer, sier hun i episoden.

Saken fortsetter nedenfor.

- Har vært i en tung depresjon

I hele fem sesonger har fansen fått følge Sophie Elise i TV 2-serien «Bloggerne», men i «Sophie Elises verden» får kameraene komme enda tettere på den populære 23-åringen.

Sophie Elise er kjent for å være åpen og ærlig med bloggleserne sine, og har delt både oppturer og nedturer på bloggen sin og ellers i sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer