Penny Parnevik:

- Det er annerledes

Åpner seg om livet som nygift.

NYGIFT: Penny Parnevik giftet seg med sin Douglas Murray under sommeren. Foto: Skjermdump fra Instagram
NYGIFT: Penny Parnevik giftet seg med sin Douglas Murray under sommeren. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske TV-personligheten Penny Parnevik (25) har allerede vært i søkelyset i mange år, men ble for alvor kjent da hun dukket opp i familiens realityserie «Parneviks».

Nå har 25-åringen riktignok lagt realityverdenen til side, og fokuserer fullt på familielivet. Hun er nemlig tobarnsmor, og har sønnen Atticus (2) og datteren Pebble (1) sammen med Douglas Murray (42). Paret har vært sammen siden 2018.

I juni ga Parnevik og Murray hverandre sitt «ja» på Bosse Parneviks (84) luksuriøse herregård, hvor det ble holdt en storslått bryllupsseremoni.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

- Det er mer ekte

Da hotellet Ett hem feiret sitt tiårsjubileum dukket det nygifte paret opp. I den anledning åpnet paret seg om tiden etter bryllupet - og hvordan det nye livet er som et ferskt ektepar, skriver Expressen.

- Helt fantastisk, beste sommeren i mitt liv, fortalte Parnevik innledningsvis.

- Mange sier at livet ikke endrer seg bare fordi at man har giftet seg, spesielt hvis man hadde barn fra før, men jeg tror det er annerledes. Jeg føler meg mer som et «team», et vi, og vi har gitt hverandres ja foran hele familien. Så det er mer ekte, fortsatte hun.

Murray sa seg enig i Parneviks ord, og la til at det var en helt spesiell opplevelse for dem å få barn før de giftet seg. Han påpekte at det er vanskelig å forklare, men at det gjorde noe med tilliten i forholdet deres.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Ingen bryllupsreise

Videre kunne paret røpe at de hittil ikke har rukket å dra på bryllupsreise. På spørsmål om hvorfor de har utsatt det, svarte Parnevik følgende:

- Det er to grunner. Den første er fordi det er varmt i Sverige og vi vil reise når det er mørkt og kaldt. For det andre venter vi på at mamma og pappa skal fullføre oppussingen av det nye huset deres i Florida, slik at vi kan la barna være med dem, så kan vi reise til et sted i nærheten.

KJENDISFEST: Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett er forlovet. Disse kjendisene forventer vi i bryllupet. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Fremover skal turtelduene ta det med ro, jobbe og komme i gang med hverdagen. Samtidig fortalte 25-åringen at det hadde vært gøy med et comeback på TV-skjermen.

Hun la dog til at ektemannen ikke er like giret på å bli filmet, og tror derfor at sjansen er liten for at de blir å se i enda et realityprogram.

LES OGSÅ: - En hel del tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer