SINGEL: - Dette er ikke noen sin sak lenger. Det er altfor sårende, sier Sienna etter bruddet med Rhys Ifans. Foto: All Over Press
SINGEL: - Dette er ikke noen sin sak lenger. Det er altfor sårende, sier Sienna etter bruddet med Rhys Ifans. Foto: All Over PressVis mer

- Det er altfor sårende

Sienna snakker etter bruddet med Rhys.

SEHER.NO: Skuespillerparet Sienna Miller (26) og Rhys Ifans (39) gjorde det slutt for et par uker siden, og for første gang snakker nå Sienna ut om bruddet.

Stjernen skal i følge Showbiz ha valgt ordene sine med omhu.

- Det er overalt, uttalte Sienna om mediadekningen mellom henne og eksen.

- Jeg prøver å ikke lese det, men det er vanskelig å la være...

26-åringen, som ryktes å ha funnet tonen igjen med ekskjæresten Matthew Rhys (33), ville ikke si stort mer om kjærlighetslivet sitt.

- Jeg er lei for det, men jeg kan ikke. Jeg har for vane å tilfredsstille mennesker, men folk bryr seg bare om privatlivet mitt. De vil ikke lese om mine meninger om film eller politikk, sier stjernen som tydligvis er oppgitt over sine fans.

- Jeg føler jeg har gitt etter for deres ønsker alt for lenge. Dette er ikke noens sak lenger. Det er altfor sårende, og jeg har lært meg å sensurere meg selv.

Ekskjæresten Rhys Ifans skal ha flyttet inn hos supermodell Kate Moss (34) for å forsøke å komme over bruddet med Sienna.

LES OGSÅ: Make love, not war!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.