- Det er altfor mye fokus på kropp

Marion Ravn er lei av bloggere som skriver om spisevanene sine.

LEI SLANKEPRESS: Marion Ravn blogger om at hun er lei av å høre om slanking, særlig fra andre bloggere med usunne matvaner.  Foto: SCANPIX
LEI SLANKEPRESS: Marion Ravn blogger om at hun er lei av å høre om slanking, særlig fra andre bloggere med usunne matvaner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Marion Ravn (27) er denne høsten og vinteren aktuell som dommer i «Idol», der hun er med å bestemme fremtiden til unge musikktalenter. Det er ikke ulikt hennes egen oppvekst i rampelyset etter at hun slo igjennom med popgruppen «M2M» som 14-åring sammen med Marit Larsen. Etter mange år i bransjen har nå Ravn sett seg lei på det evige kroppsfokuset.

- Slankepress er tull. Det er viktig å være sunn, men det er altfor mye fokus på kropp. Slanking kan være farlig hvis det går for langt, sier hun til Her og Nå.

Ravn har fått nok av bloggere som skriver om usunne matvaner.

- Jeg trener og spiser sunt, men jeg reagerer på bloggere som skriver så mye om hva de ikke spiser. De legger press på unge jenter, sier hun til ukebladet.


27-åringen tok først opp temaet på sin egen blogg (Ekstern lenke, red. anm). Her skriver hun at hun ikke nekter seg mat hun har lyst på.

- Jeg spiser det jeg har lyst på. Jeg er veldig glad i sjokolade og melkesjokolade er favorittsjokoladen min, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Løp for sin døde tante   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer