<strong>KRITISK:</strong> - Du har gjort en TV-reklame eller vært noens kjæreste, og plutselig er du i media og får servert alt på sølvfat, sier Adil Khan til Trude Teige i onsdagens «Trude» på TV 2. Foto: Karoline Braadland/TV 2
KRITISK: - Du har gjort en TV-reklame eller vært noens kjæreste, og plutselig er du i media og får servert alt på sølvfat, sier Adil Khan til Trude Teige i onsdagens «Trude» på TV 2. Foto: Karoline Braadland/TV 2 Vis mer

- Det er alt for lett å bli kjendis i Norge

Den norske kjendisen Adil Khan fyrer løs mot «ukulturen» i underholdningsbransjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I talkshowet «Trude», som sendes på TV 2 onsdag kveld, forteller danseren Adil Khan (28) akkurat hva han mener om den norske underholdningsbransjen. I programmet legger han ikke skjul på at han synes det er lett å bli kjendis i Norge, skriver Dagbladet.
 
- Du har gjort en TV-reklame eller vært noens kjæreste, og plutselig er du i media og får servert alt på sølvfat, sier Khan, som også mener at norske kjendiser er for dårlige til å formidle sunne verdier, til programleder Trude Teige.

Til Dagbladet ønsker ikke Khan å avsløre hvem han sikter til. Men han står fast ved utspillene han serverer på TV-skjermen.

- Det er ingen tvil om at det er for lett å bli kjent. Det finnes så store talenter, som jobber knallhardt og bare venter på å bli oppdaget. Men disse skjebnene går til helvete fordi noen andre tar snarveien, mener Khan, som selv har jobbet hardt for å etablere seg som skuespiller og som er en av Norges mest profilerte dansere.

- Det sender feil signal til ungdom når du kan gjøre suksess hvis du har datet riktig dame, har riktig etternavn, får silikon i puppene eller melder deg på et realityprogram, sier Adil Khan til Dagbladet.

I oktober i fjor var 28-åringen også ute og kritiserte jaget etter å bli kjendis her i landet. Den gang uttalte han at mange ikke har evnene som skal til for å ta seg opp og frem. Likevel er det mange som klarer det, mente han.

 - Jeg må klare å levere varene. Jeg må være god nok. Det er det jeg synes er så problematisk i dag. Folk er så sinnssykt gira på å bli kjendiser. Det er ikke noen evner. Det er ikke noe talent der ute. Folk gjør alt for å bli kjent. Jeg synes man må ha jobbet litt hardt for det, sa Adil til Seher.no i 2010.

Adil Khan ble rikskjendis i Norge etter å ha vunnet talentshowet «Dansefeber». Nå er han klar for TV-serien «Taxi», som starter på NRK1 mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg var søppel  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer