PÅ PLASS I AFRIKA: TV 2 stiller mannssterke under fotball-VM i Sør-Afrika. Bak fra venstre: Torbjørn Pedersen, Morten Langli, Kristian Oma, Øyvind Alsaker, Michael Allen, Davy Wathne, Jarle Marøy, Ida-Marie Vatn, Svenn Arve Lande, Annemarta Giske, Pe Foto: TV 2
PÅ PLASS I AFRIKA: TV 2 stiller mannssterke under fotball-VM i Sør-Afrika. Bak fra venstre: Torbjørn Pedersen, Morten Langli, Kristian Oma, Øyvind Alsaker, Michael Allen, Davy Wathne, Jarle Marøy, Ida-Marie Vatn, Svenn Arve Lande, Annemarta Giske, Pe Foto: TV 2Vis mer

- Det er alltid noen som blir sure

Meldingene tikker inn til den norske TV-profilen.

SEHER.NO: Fotball-VM er som kjent i full gang, og på plass i vertslandet Sør-Afrika er en haug av TV 2-ansatte, som følger mesterskapet på nært hold. En av dem er Øyvind Alsaker, som sammen med kommentatorkollega Nils Johan Semb, er blant de mest profilerte kommentatorene her i landet.

Fotball-VM er én ting. Tippeligaen en annen. I august går TV 2 også igang med sin Premier League-dekning. Til Seher.no avslører Alsaker at det kan bli litt vel mye reising til tider.
 
- Jeg har sikkert hundre reisedøgn i året. Nærmere 150 er kanskje mer korrekt. Man blir jo alltid litt lei, men jeg har tross alt verdens beste jobb, sier den populære TV 2-profilen på telefon fra Sør-Afrika.
 
Alsakers TV-eksponering fører flere ting med seg. Stadig blir han nemlig kontaktet av seere. Oftest er det hyggelige meldinger han får, men langt fra alltid.
 
- Jeg er jo på Twitter, og har en åpen mobil. Men det er jo bare hyggelig når det tikker inn meldinger. Det er alltid noen som er sure, men fotball handler tross alt om følelser, mener han.

Det er ingen hemmelighet at Sør-Afrika ikke er verdens tryggeste land å bevege seg rundt i hvis man ikke vet hvor man skal gå og ikke. Øyvind Alsaker og Nils Johan Semb har derimot ikke gått til det skrittet å skaffe seg livvakt under oppholdet i det afrikanske landet.

- Vi følger bare et medietransport-opplegg, og har egen sjåfør. Vi føler oss trygge, og har ikke noen skumle opplevelser å berette om foreløpig. Vi beveger oss helt lukket. Så lenge man ikke går rundt på nattestid i Johannesburg, er man trygge, forteller TV 2-kommentatoren til Seher.no.

Torsdag kveld skal superduoen igjen i ilden, da de kommenterer Danmark - Japan, denne gang fra Rustenburg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kan ødelegge for Ronaldo