«Charterfeber»:

- Det er alltid greit å kjenne kriminelle på Gran Canaria

«Charterfeber»-oppholdet til venninnene Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude ble noe helt annet enn forventet.

«CHARTERFEBER»: Ann Mariell Lipinska og Aurora Gude minnes et helt spesielt møte under oppholde på Gran Canaria. Vidoe: Helén Skogstad Vis mer

Tidligere i høst var det premiere på det populære programmet «Charterfeber» etter fem års pause fra TV-skjermen.

Allerede flere uker før programmet gjorde sitt comeback, ble det kjent at «Paradise Hotel»-venninnene Ann Marielle Lipinska (28) og Aurora Gude (25) skulle være med i årets sesong av charter-programmet.

I et tidligere intervju med Se og Hør fortalte venninne at de hadde ett mål med turen: De skulle endre «The Classy Girls»-imaget til «The Trashy Girls».

Da Se og Hør møtte duoen på premierefesten til «Charterfeber» på Hard Rock Café i Oslo, kunne venninnene fortelle at de raskt fant tilbake til «The Classy Girls»-imaget da de kom hjem igjen til Norge.

Nye bekjentskap

Nede på Gran Canaria opplevde nemlig Ann Marielle og Aurora litt av hvert. De møtte blant annet på en gjeng med nederlendere, som angivelig skal ha forsøkt å få dem til å røyke hasj, i tillegg til en kriminell gjeng på øya som de skal ha blitt gode venner med.

  • Se video øverst i saken!

- Vi snakket med mange forskjellige mennesker, og vi ble innblandet i mange forskjellige ting, forteller Ann Marielle mens venninnen skyter inn:

- Vi møtte flere kriminelle!

Ifølge de gode venninnene skal de faktisk ha blitt innblandet i en mafiagjeng under oppholdet på Gran Canaria i sommer.

NY UTFORDRING: Ann Marielle Lipinska og Aurora Gude, som var med i «Paradise Hotel» i 2014, blir denne høsten å se i «Charterfeber». Video: TV3 Vis mer

- Vi er fortsatt i live

Verken Ann Marielle eller Aurora ønsker å gå i nærmere detalj på hva som egentlig skjedde under møtet med deres angivelig kriminelle bekjentskap. De kan imidlertid forsikre seerne om at man får et glimt av den såkalte «mafiagjengen» på skjermen.

- Dere får nok absolutt hilse på våre kriminelle venner, men de blir nok dubbet og sladdet bort, sier Ann Marielle.

Etter alt å dømme gikk møtet med det nye, tilsynelatende noe brokete, bekjentskapet deres bra.

- Vi er jo levende, påpeker Aurora.

- Reiseforsikringen var i orden, og det er alltid greit å kjenne litt kriminelle på Gran Canaria. Folk bør være veldig forsiktig hvis de prøver seg på oss, sier Ann Marielle spøkefullt.

- Hvis vi er veldig sinte på noen en dag, så vet vi hvem vi skal ringe, konstaterer Aurora med et lurt smil.

Ikke kriminell

Det påståtte kriminelle bekjentskapet skal ifølge TV 3 dreie som et møte med en tatoveringssjappe som ga sterke inntrykk for de to venninnene.

- Aurora bestemte seg for å ta en tatovering mens hun var på Gran Canaria, og fikk bakoversveis da den skumle og fryktinngytende mannen som prydet butikkplakatene faktisk jobbet der også. Han viste seg imidlertid å ikke være kriminell, men en lovlydig borger som sørget for at Auroras debut i tatoveringsstolen ikke ble så ille som hun kanskje hadde trodd, forteller Andreas Framnes, presseansvarlig for programmet.

SKEPTISKE: De to «Charterfeber»-venninnene Aurora og Ann Marielle blir skeptiske når de oppsøker et tatoveringsstudio på Gran Canaria der Aurora skal tatovere seg. Vis mer

- Enkelt å være «trashy»

Selv om Gran Canaria-oppholdet viste seg å bli mye mer innholdsrikt enn forventet, inntok jentene altså rollene som «The Classy Girls» igjen da de kom tilbake til Norge.

- Det var mye som skjedde, men vi ble ikke kriminelle og vi ble ikke hasjrøykere, sier Ann Marielle.

- Det er klart at «The Classy Girls» skulle bli «The Trashy Girls» på denne turen, men ett sted går grensen, legger Aurora til.

SJALUSI: «Charter»-Hilde avslører at hun blir sjalu når «Charter»-Svein flørter med andre enn henne. Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Men klarte dere å bli «Trashy Girls» på turen, da?

- Absolutt. Det var veldig lett, og litt gøy og, ler Ann Marielle og legger til:

- Det er bare å skifte litt klesstil, gå på litt spesielle utesteder og flørte med harry gutter. Da blir du en «Trashy Girl».

- Drøyeste jeg har gjort

Turen til Gran Canaria i sommer var Auroras aller første reise til ferieøya, mens Ann Marielle har på sin side vært der flere ganger tidligere. Charterferie var imidlertid noe helt nytt for de to venninnene.

- Jeg synes kanskje det var litt vel ekstremt. Jeg har vært på en full pakketur tidligere med alt ordnet og fikset, men dette er det drøyeste jeg har gjort innenfor charter, sier Aurora.

Ann Marielle vet imidlertid ikke hva charter er.

- Jeg har prøvd å sette meg inn i det, jeg har til og med forsøkt å få Aurora til å forklare hva det er, men jeg følte vi var på en helt vanlig jentetur.

- Frister det til gjentakelse?

- Ikke charter i seg selv, men som TV-konsept - ja, konkluderer jentene.

LES OGSÅ: - Vil være ærlig om at dette utseendet ikke er naturlig