MISTET KJÆRESTEN: Mick Jagger er i sorg etter å ha mistet kjæresten L'Wren Scott. Han avviser ryktene om at de nylig gjorde det slutt.  Foto: AdMedia / Splash News/ All Over Press
MISTET KJÆRESTEN: Mick Jagger er i sorg etter å ha mistet kjæresten L'Wren Scott. Han avviser ryktene om at de nylig gjorde det slutt. Foto: AdMedia / Splash News/ All Over PressVis mer

- Det er absolutt ingen sannhet i ryktene

Ryktene skal ha det til at Mick Jagger dumpet kjæresten kort tid før hennes død.

SEOGHØR.NO: Mandag ble Mick Jaggers kjæreste L'Wren Scott (49) funnet død. Det var hennes assistent som fant henne i leiligheten hennes i New York og selv om det ikke ble funnet noe avskjedsbrev tyder alt på at L'Wren tok sitt eget liv.

Etter det tragiske dødsfallet sirkulerte det rykter om at Mick Jagger nylig dumpet L'Wren, noe som ifølge amerikanske medier, i tillegg til hennes finansielle bekymringer skal ha vært den siste dråpen for moteskaperen.

Slår tilbake mot ryktene

En pressetalsmann for Jagger svarte ifølge New York Post «selvfølgelig» på spørsmål om L'Wren og Mick fortsatt var et par da Scott døde.

- Det er absolutt ingen sannhet i ryktene. Det er forferdelig og uriktig sladder som kommer under det som er en veldig tragisk tid for Mick, sier hans talsperson til JustJared.com.

Venner av paret skal være i sjokk etter nyheten om dødsfallet.

- Alle som kjenner L’Wren og Mick er i sjokk. Ingen av dem drikker eller tar narkotika, og de så alltid forelsket ut. Det var ingen tegn på problemer i forholdet deres, sier en kilde til Daily Mail.

Mick Jagger, som for tiden er i Australia, er i sorg over den tragiske nyheten om kjærestens dødsfall:

- Han er fullstendig knust og i sjokk, sier 70-åringens pressetalsmann.

LES OGSÅ: Skyldte 35 millioner da hun døde