- Det er absolutt ikke behagelig

Caroline Berg Eriksen reagerte kraftig da hun ble utsatt for hackere.

REAGERTE: - Det er jo identitetstyveri - og det er svært alvorlig, sier Caroline Berg Eriksen, som nylig ble utsatt for hackere på Facebook. Foto: Privat
REAGERTE: - Det er jo identitetstyveri - og det er svært alvorlig, sier Caroline Berg Eriksen, som nylig ble utsatt for hackere på Facebook. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Caroline Berg Eriksen (24), bedre kjent som «Fotballfrue», er en av landets mest fremtredende bloggere. Men det er ikke bare på sin egen blogg at 24-åringen er aktiv, også på Facebook og Twitter bruker hun mye tid.

Men det finnes ikke bare positive sider ved å ha mange lesere og fans rundt om i landet. Nylig opplevde nemlig Caroline at hennes egen fanside på Facebook - «Fotballfrue» - som hun har sammen med ektemannen Lars Kristian Eriksen, ble hacket av utenforstående.
 
«Hjelp! Noen har tatt over Facebook fanpagesiden min! Kastet ut både meg og Lars Kristian. Hvordan er det mulig?! Noen som vet hva jeg kan gjøre»? spurte Eriksen sine egne «følgere» på Twitter fredag morgen.

Til Seher.no forteller fotballfruen, som tidligere denne måneden til Seher.no snakket ut om sin fortid med spiseforstyrrelser, at hun fant ut at hun var hacket først torsdag kveld.

- Det er noen andre enn meg som har hatt kontrollen over fansiden min på facebook de to, tre siste dagene. Jeg oppdaget dette først i går kveld. Nå har vi blitt sendt litt frem og tilbake, men fikk tilslutt tak i en som jobber i Facebook Norge. Til tross for at han var på ferie, var han utrolig hjelpsom, forteller hun.

Ifølge caroline Berg Eriksen må denne hackeren ha funnet ut av hennes eget, sin venninnes eller ektemannens passord på det omfattende nettsamfunnet, ettersom det var disse tre som sto oppført som administratorer på fansiden. Selv aner hun ikke hvem som står bak.
 
- Det er falske profiler som har gjort dette, så vi vet dessverre ikke hvem som står bak. Men nå er passord endret, så det skal ikke skje igjen med det første, sier Caroline Berg Eriksen, som er glad for at hun igjen har kontroll over det hele.

- Det er absolutt ikke behagelig å bli utsatt for slike ting, det er jo identitetstyveri - og det er svært alvorlig, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her avslører hun hele sannheten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer