Petter Stordalen:

- Det eneste rette var Märta

Hyller kjæresten etter den tøffe tiden.

HYLLER: Petter Stordalen hyller kjæresten på rød løper i Sverige. Foto: Terje Pedersen / NTB
HYLLER: Petter Stordalen hyller kjæresten på rød løper i Sverige. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2020 kom den gledelige nyheten om at Petter Stordalen (59) hadde funnet kjærligheten igjen, nesten åtte måneder etter bruddet med Gunhild Stordalen (42).

Hans utkårede var svenske Märta Elander Wistén (32).

På bursdagen til Märta delte han blant annet et Instagraminnlegg der han hyllet kjæresten med å blant annet skrive «Det beste coronaen ga meg var deg».

Nå hyller han kjæresten nok en gang.

- Følte alt gikk feil

Stordalen har tidligere uttalt seg om sin nye kjæreste, og hvordan forholdet startet. Det hele utviklet seg da pandemien inntok landet for fullt i mars 2020.

- Det ble faktisk coronakrisen som førte oss sammen. Märta kom til Oslo på besøk like før alt stengte ned, og ble stuck med meg her, fortalte han til VG den gang.

Petter Stordalens nye luksushotell på Solli plass er renovert i nært samarbeid med byantikvaren. Smijernsporten med hakekors fra trettitallet måtte de beholde. Reporter: Linn-Christin Marthiniussen / Video: Lars Eivind Bones Vis mer

Torsdag kveld var det premiere på showet «Peter Pan Goes to Hell» i Sverige, som er et show som handler om at alt går galt. I den anledning ble Stordalen spurt om hvilket tidspunkt det gikk galt for han.

Han svarte nokså romantisk på et ellers dystert spørsmål.

- Jeg var innom en lang pandemi, og følte alt gikk feil. Det eneste rette var Märta, sier Stordalen til svenske Expressen.

I et tidligere intervju med Aftonbladet fortalte han blant annet at Märta fikk han til å skifte fokuset fra alt det fryktelige som skjedde, noe som førte til at coronaen opplevdes mindre negativ. De brukte derfor mye tid under samme tak under pandemien.

I Stordalens bok «Apollo-metoden» skriver han blant annet at han var redd for at Märta skulle bli lei av han under pandemien. Men det ble hun ikke. 32-åringen ble værende i hele 102 dager.

Ring på fingeren

På en rød løper i 2021 kunne paret bekrefte overfor det svenske Aftonbladet at de hadde blitt samboere både i Oslo og Stockholm, i tillegg til at de hadde skaffet seg to hunder sammen.

FULL AV HEMMELIGHET: Petter Stordalen svarer på spørsmål med noe merksomt vagt. Video: Anders Johan Stavseng Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Den svenske avisen skriver også at Märta dukket opp med en ring på fingeren, men at paret ikke var forlovet helt enda.

- Vi får se hva som skjer. Men vi har det veldig fint sammen og alt går veldig bra. Vi har de samme interessene og liker å gjøre de samme tingene. Jeg er veldig forelsket. Jeg er så forelsket og lykkelig! Det er fantastisk, skrøt Petter.

LES OGSÅ: - Vi ble enige, det var over.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer