Petter Stordalen:

- Det eneste rette var Märta

Hyller kjæresten etter den tøffe tiden.

HYLLER: Petter Stordalen hyller kjæresten på rød løper i Sverige. Foto: Terje Pedersen / NTB
HYLLER: Petter Stordalen hyller kjæresten på rød løper i Sverige. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2020 kom den gledelige nyheten om at Petter Stordalen (59) hadde funnet kjærligheten igjen, nesten åtte måneder etter bruddet med Gunhild Stordalen (42).

Hans utkårede var svenske Märta Elander Wistén (32).

På bursdagen til Märta delte han blant annet et Instagraminnlegg der han hyllet kjæresten med å blant annet skrive «Det beste coronaen ga meg var deg».

Nå hyller han kjæresten nok en gang.

- Følte alt gikk feil

Stordalen har tidligere uttalt seg om sin nye kjæreste, og hvordan forholdet startet. Det hele utviklet seg da pandemien inntok landet for fullt i mars 2020.

- Det ble faktisk coronakrisen som førte oss sammen. Märta kom til Oslo på besøk like før alt stengte ned, og ble stuck med meg her, fortalte han til VG den gang.

Torsdag kveld var det premiere på showet «Peter Pan Goes to Hell» i Sverige, som er et show som handler om at alt går galt. I den anledning ble Stordalen spurt om hvilket tidspunkt det gikk galt for han.

Han svarte nokså romantisk på et ellers dystert spørsmål.

- Jeg var innom en lang pandemi, og følte alt gikk feil. Det eneste rette var Märta, sier Stordalen til svenske Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.