Jennifer Aniston og Brad Pitt:

- Det eneste han snakker om er Jen

Flere hevder at Jennifer Aniston og Brad Pitt har funnet tilbake til hverandre - 15 år etter at de gikk hver til sitt.

ROMANSERYKTER: I år er det 15 år siden Brad Pitt og Jennifer Aniston skilte lag. Likevel spekuleres det heftig på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: I år er det 15 år siden Brad Pitt og Jennifer Aniston skilte lag. Likevel spekuleres det heftig på om de har funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange fans som kunne slippe jubelen løs da det tidligere stjerneparet Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) ble fotografert sammen under SAG Awards. Paret, som var gift fra 2000 til 2005, gikk altså fra hverandre for 15 år siden, men likevel er det mange som aldri har gitt opp håpet om at de vil finne tilbake til hverandre.

De nye bildene av duoen sammen stoppet ikke akkurat romanseryktene mellom dem, og nå påstår en kilde, som skal være en nær venn av de to skuespillerne, at Aniston aldri sluttet å elske eksmannen.

- Jeg tror hun aldri sluttet å elske ham, selv om han knuste hjertet hennes da han valgte Angelina Jolie. Det har tatt lang tid, men hun har tilgitt ham. Tilgivelse har vært en viktig del for å kunne gå videre, sier kilden til den britiske tabloidavisen Mirror.

Også en kollega i Pitts filmselskap Plan B hevder at de har funnet tonen igjen.

- Det eneste han snakker om er Jen. De har blåst liv i romantikken på nytt, og jeg har ikke sett noen av dem så lykkelig som nå på mange år, sier kollegaen til avisen.

- Vokst opp sammen

Møtet mellom stjernene, som gikk viralt i begynnelsen av året, har fått mye spalteplass den siste tiden. Aniston og Pitt har på sin side holdt forholdsvis lave profiler om øyeblikket som ble foreviget av fotografene.

MANN OG KONE: Jennifer og Brad i 2001, året etter de giftet seg. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Jennifer og Brad i 2001, året etter de giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var bare en morsom kveld hvor vi heiet på hverandre. Vi har alle vokst opp sammen, det har vi virkelig, sa Aniston etter utdelingen.

Da Brad ble spurt av Entertainment Tonight om hva han synes om de mange reaksjonene fra fansen i dagene etter utdelingen, svarte han:

- Jeg vet ikke. Jeg er salig naiv, og det kommer jeg til å fortsette å være.

Bildene spredte seg som nevnt som ild i tørt gress i dagene etter at de ble tatt. Fotografen som foreviget stjernene sammen, Emma McIntyre, har i ettertid forklart hva som egentlig skjedde da de to eksene møttes bak scenen.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Rørende

Ifølge McIntyre møttes Pitt og Aniston der prisvinnerne møter pressen etter å ha mottatt priser, og ettersom duoen vant priser like etter hverandre, dukket de opp så å si samtidig. Fotografen hadde imidlertid ingen anelse om at enkelte av bildene hennes ville få så enorm oppmerksomhet som de faktisk har fått.

- De var begge bak scenen for å snakke med pressen. Jennifer hadde akkurat signert noen plakater for SAG og var på vei til å møte pressen, fortalte hun til People, og fortsatte:

- Jeg løp frem og tilbake mellom to deler av området og hadde akkurat fotografert Jennifer. Jeg hadde tenkt å gå, men så så jeg Brad komme gående ned gangen og følte at dette kunne bli et øyeblikk som det ville være verdt å overvære.

Og McIntyre tok ikke akkurat feil. Hun fortalte at Pitt ropte på ekskona.

- Hun snudde seg og de omfavnet og gratulerte hverandre. Det var et øyeblikk mellom to suksessrike mennesker som erkjente og hyllet hverandres suksess, og de var virkelig glade for å se hverandre, påsto hun videre.

Ifølge pressefotografen skal øyeblikket mellom de to stjernene ha vært rørende, og hun sa videre at man kunne føle at de har kjent hverandre i over 20 år.

På ferie med regissør

Selv om ryktene om at de to har funnet tilbake til hverandre virkelig har blusset opp igjen, er det ikke lenge siden Aniston ble koblet til en ny mann.

Det ble hun nemlig etter at hun og filmregissøren Will Speck (50). Duoen ble avbildet på en strand i Tulum, Mexico sammen nylig, og de har også blitt fotografert sammen en rekke ganger i Los Angeles.

Will har regissert flere filmer Jennifer har spilt i, blant annet «Office Christmas Party» og «The Switch» i henholdsvis 2016 og 2010. Ryktene om at de to har blitt et par ble ikke akkurat svakere etter at 50-åringen dukket opp med en diger ring på ringfingeren natt til mandag.

- Hun er ikke forlovet, sa imidlertid skuespillerens talsperson til Express.

Likevel skal «The Morning Show»-stjernen og regissøren være et par, og ifølge kilder skal duoen ha blitt fotografert mens de kysset allerede i oktober.

Verken Aniston eller Speck har foreløpig kommentert romanseryktene.

LES OGSÅ: - Derfor frir han ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer