REDDES: I premieren av «Happy Day» er det Christer Falck som reddes av «Fanthomas», jeg mener Jan Thomas. Foto: TV 2
REDDES: I premieren av «Happy Day» er det Christer Falck som reddes av «Fanthomas», jeg mener Jan Thomas. Foto: TV 2 Vis mer

Det eneste han mangler er kappe og maske

Jan Thomas redder kjendiser i nød, lyder det kjent?

Publisert
«SMINKE, HÅR OG MOTE, det er noe han virkelig kan. For han har nemlig vært i Hollywood og blitt så dyktig som det går an. Det er selvsagt megabra, men det som nesten ingen vet, er at i tillegg til å være stylist, har han hemmelig identitet.»

ALLE STORE TEGNESERIEHELTER
blir etter hvert omformet til film eller TV med ekte mennesker i rollene. «Fanthomas» er tydeligvis intet unntak, og i premieren på «Happy Day» ligger innholdet skremmende nær originalen til Anders Bye og Jesper Sundnes – eller var det omvendt?

«HAPPY DAY» ER VIRKELIG Jan Thomas akkurat som han blir parodiert i VG-TV-serien, selv om han her er langt mer opptatt av å redde andre enn seg selv. Og som i tegneserien fremstår han som langt mer enn en vanlig make up artist, han er både «professor Stil» og han er «Fanthomas» – spesielt når han skal redde kjendiser og hverdagsmennesker i motenød!

HER FÅR MAN VITE at det er «urolig viktig å oppsøke profesjonell hjelp første gang man skal nappe brynene.» Don’t try this at home – akkurat som i Jackass. Man får servert spørsmål som «hva med ditt makeup-univers?», og man får et segment der Jan Thomas går Trond Viggo Torgersen i næringen i et «Kroppen»-innslag der det forklares grunnen til at man har hår i nese og øre – før mest mulig hår i neste øyeblikk rives ut av hår og nese.

DET ER LITEN TVIL om at Jan Thomas er både elsket og hatet. Og det er også denne dualiteten som gjør programmet «Happy Day» til overraskende bra underholdning - som både elskerne og haterne kan nyte godt av.

MAN KAN IKKE ANNET
enn å beundre Jan Thomas for optimismen og engasjementet han drar med seg rundt temaene styling og mote, og det blir også til tider ganske muntert når hans innleide øyebrynekspert skal dele Christer Falcks gjengrodde øyebryn i to. Sist gang man så Christer Falck så nær tårene på TV var i 1999. I tillegg hjelper Jan Thomas det som blir omtalt som «helt vanlige mennesker» - altså ikke kjendiser, med hår, sminke og klær.

TIL TIDER BLIR DET
litt stivt, til tider ganske ufrivillig morsomt, men stort sett er det bare muntert, og det er kanskje det viktigste med «Happy Day».

(Anmeldelsen er basert på første program)

Se «Happy Day» på TV 2 mandag til torsdag 19.00. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 
LES OGSÅ: Bill. Mrk: Ny riksbitch søkes!
LES OGSÅ: Dette er oppvaks-TV
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer