- Det eneste babyen trenger nå er kjærlighet og omsorg

Etter at en surrogatmor fødte sønnen Zachary, har Elton John forelsket seg i livet som småbarnsfar.

ELSKER BLEIER: - Jeg trodde jeg skulle være febrilsk bekymret hver gang Zachary hoster, men han er en fredelig liten sjel. Han liker å spise, bæsje, bli skiftet på og bade. Det er det babyer gjør, sier Elton John. Foto: Stella Pictures
ELSKER BLEIER: - Jeg trodde jeg skulle være febrilsk bekymret hver gang Zachary hoster, men han er en fredelig liten sjel. Han liker å spise, bæsje, bli skiftet på og bade. Det er det babyer gjør, sier Elton John. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I julen adopterte Elton John og ektemannen David Furnish sitt første barn, etter at en surrogatmor fødte lille Zachary.  Nå avslører den fargerike artisten at han elsker lukten av bleier.

- Jeg elsker lukten av bleier. Farsrollen er fantastisk, det er det vidunderligste som har hendt meg siden jeg traff David, sier John til the Sun.

Han innrømmer at han var usikker i forkant av farskapet, og at han er overrasket over hvor avslappet han er.

- Jeg trodde jeg skulle være febrilsk bekymret hver gang Zachary hoster, men han er en fredelig liten sjel. Han liker å spise, bæsje, bli skiftet på og bade. Det er det babyer gjør.

John antar at det vil bli mer hektisk når guttungen begynner å løpe rundt på egenhånd.

- Det eneste babyen trenger nå er kjærlighet og omsorg, og det er den deiligste følelsen. Jeg vil nok føle det litt annerledes når han begynner å snakke og gå. Men så lenge jeg og David kan oppdra ham til å bli en kjærlig og lidenskapelig gutt, så er vi veldig lykkelige.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Elton: - Jesus var en intelligent homse