PUPPE-SKVIS: Diane Kruger, som gjør stor suksess i den amerikanske versjonen av Broen, så selv ikke helt komfortabel ut i Jonathan Saunders-kjolen som løftet og klemte brystene hennes reelt.  Foto: All Over
PUPPE-SKVIS: Diane Kruger, som gjør stor suksess i den amerikanske versjonen av Broen, så selv ikke helt komfortabel ut i Jonathan Saunders-kjolen som løftet og klemte brystene hennes reelt. Foto: All OverVis mer

- Det der ser vondt ut!

Push-up-pine for Diane Kruger på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: Den tyske modellen og skuespilleren Diane Kruger (37) kler seg som regel svært anstendig, og det er ikke ofte man ser henne vise hud på en dristig måte.

Da hun og kjæresten Joshua Jackson (35) gjestet en gallaaften på Hammer-museet i Los Angeles i helgen, var det derimot andre boller!

«Inglourious Basterds»- og «The Bridge»-stjernen stilte på den røde løperen iført en stroppløs Jonathan Saunders-kjole, med en hudfarget push-up-bh over kjolekanten som ga brystene hennes en real skvis.

– Det der så vondt ut Diane, skriver den britiske avisa Daily Mail om den heftige push-up-fasaden.

«Dawson's Creek»-stjernen Joshua så riktignok svært fornøyd ut med sin kjæres antrekk. Blant fansen er det derimot stor uenighet om Krugers dristige kløft.

– Beklager Diane, men den kjolen får deg til å se trashy og desperat ut, skriver en leser i kommentarfeltet på Justjared.com.

– Wow, Diane Kruger er veldig, veldig sexy! Joshua, du er en heldig mann! mener imidlertid en annen.

[views:embed:node_embed:block:66712]