Britney Spears:

- Det der er ikke henne

Popikonet overrasker med nye bilder på Instagram.

NYE BILDER: Britney Spears får nettet til å koke med nye bilder på Instagram. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB
NYE BILDER: Britney Spears får nettet til å koke med nye bilder på Instagram. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan trygt si at Britney Spears (38) blir fulgt med argusøyne av fansen. Hvert dansesteg hun tar, hvert blikk og alle ord som blir skrevet på sosiale medier, har de siste årene som regel blitt blåst ut av proporsjoner - spesielt hvis det skiller seg fra det fansen normalt er vant til å se.

Det er imidlertid ikke alltid tilfellet, for de ivrigste følgerne spekulerer ofte like mye hvis noe ikke skiller seg ut - og ser mer vanlig ut.

På Instagram er sangerens kommentarfelt til stadighet fylt til randen med kommentarer fra bekymrede følgere, og popprinsessens nye bildestunt er intet unntak.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Overrasker

På starten av denne uken delte hun nemlig et bilde av seg selv på Instagram, med det som kan beskrives som et svært hverdagslig og «vanlig» antrekk.

Det kom noe overraskende på følgerne, som stort sett er vant til å se sangeren med fargerike magetopper og lårkorte shorts. Nå poserer hun heller i rutete skjorte, jeans, Birkenstock-sandaler og et par briller.

«Instagram versus virkelighet! Jeg ønsker å vise hvordan jeg virkelig ser ut på en daglig basis. Jeg blir usikker når det blir tatt bilder av meg som jeg ikke er forberedt på, så jeg har alltid lagt inn mye krefter på utseendet», skriver hun til bildene.

På bildene poserer hun ved siden av en stige, i hjemmet sitt i Thousand Oaks i California, ifølge Daily Mail.

«Ps. på disse bildene prøvde jeg å fikse en lyspære, men jeg innså at jeg var for kort», skriver hun spøkefullt.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Splittet kommentarfelt

Popsangerens nye bilder har fått det til å gå en kule varmt i kommentarfeltet, der fansen ikke ser ut til å bli enige med hverandre.

Flere mener nemlig at det ikke er Britney som er avbildet. Det er nemlig en teori som har versert lenge. Flere føler seg skråsikre på at Britney blir manipulert av vergene sine på sosiale medier, og enkelte går så langt som å mene at det ikke er henne.

«Er jeg den eneste som IKKE tror dette er Britney!?!?» skriver en følger.

«Det der er ikke henne …» skriver en annen.

Kommentarene har i skrivende stund henholdsvis 8300 og 6000 likerklikk.

Andre tar bildet med en god dose humor og lar seg sjarmere av både antrekk, posering og utseende. Blant kommentarene har en følger skrevet:

«Bildet moren din tar når du er på vei ut døren første dag i 4. klasse». Kommentaren har over elleve tusen likerklikk.

Vergemål

Emneknaggen #FreeBritney har lenge sirkulert på sosiale medier, og skal ha gått viralt etter at Britney selv angivelig skal ha bedt om hjelp fra fansen.

De hevder nemlig hardnakket at sangstjernen har bedt om følgernes hjelp gjennom «hemmelige beskjeder». Se mer om dette i videoen under:

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Helt siden de store mediestormene i 2008 har popsensasjonen vært underlagt et rettspålagt «conservatorship», som i Norge kalles vergemål.

I første omgang var vergemålet bare ment å være midlertidig, men løsningen ble etter hvert permanent. Slik har det altså vært siden den gang - selv etter litt frem og tilbake.

Nå er det stjernens far, Jamie Spears, som er verge.

LES OGSÅ: Eksmannen vil ha Britney tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer