BRYR SEG IKKE LENGER OM KRITIKKEN: - Det Christer sier, blir for dumt, som å be meg gå ned ti kilo til. Jeg bryr meg ikke om det, men siden han er en offentlig person, så bør han tenke på hva slags signaler han sender ut, sier Eirin Hagstrøm til Seo Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
BRYR SEG IKKE LENGER OM KRITIKKEN: - Det Christer sier, blir for dumt, som å be meg gå ned ti kilo til. Jeg bryr meg ikke om det, men siden han er en offentlig person, så bør han tenke på hva slags signaler han sender ut, sier Eirin Hagstrøm til Seo Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

- Det Christer sier blir for dumt

«Top Model»-Eirin gleder seg over at hun endelig kan kose seg med mat igjen.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Top Model»-deltageren Eirin Hagstrøm (20) sa fredag til VG at hun har slitt med spiseforstyrrelser og smerter som følge av overtrening, etter at TV3-profilen Christer Falck i 2011 kritiserte henne for å være «FHM-chubby».

Etter Hagstrøms uttalelser, sa Falck til Seoghør.no at han ikke angret på krtikken:

- Det jeg vil si til Eirin er at de første ti kiloene er de vanskeligste å bli kvitt. Det er nå det virkelig gjelder...å jobbe seg under 40-kilosstreken, det er da man virkelig kan skryte. Når du jobber som modell gjelder uttrykket «jo tynnere, jo bedre». Anoreksi synes jeg bare viser selvdisiplin.

- Betennelser går jo over. Men å bli husket som «hun tykke modellen» henger ved deg resten av livet , sa han.

Hagstrøm sier til Seoghør.no at hun kun har fått støtte etter at hun stod frem og fortalte om sine problemer.

- Folk har vært positive. Jeg var jo litt nervøs for å fortelle om det, for det er en veldig privat ting. Men jeg håper jeg kan hjelpe andre.

- Det Christer sier, blir for dumt, som å be meg gå ned ti kilo til. Jeg bryr meg ikke om det, men siden han er en offentlig person, så bør han tenke på hva slags signaler han sender ut.

Eirin er for tiden svært aktiv som modell, og reiser snart til USA for å jobbe der. Før det gleder hun seg imidlertid til å feire jul med alt som hører til - inkludert julematen.

- Skal jeg først skeie ut, så skeier jeg ut. Jeg er blitt flinkere til å kose meg med mat nå, sier hun til Seoghør.no.LES OGSÅ: -Anoereksi viser bare viljestyrke