- GROTESK!: Jeg har sett jenter helt ned i 10-årsalderen bruke maskara og lipgloss... Foto: Se og Hør
- GROTESK!: Jeg har sett jenter helt ned i 10-årsalderen bruke maskara og lipgloss... Foto: Se og HørVis mer

- Det burde vært forbudt

Mona Grudt mener det er grotesk med barn som bruker sminke.

SEHER.NO: Etter at datteren sminket seg selv nylig, mener tidligere Miss Universe Mona Grudt (37) mener at sminke på barneskolen burde vært forbudt.

"Skal vi danse"-skjønnheten skriver også at hun synes sminke på barn er grotesk.

"De begynner jo mye tidligere nå enn da jeg var tenåring, og jeg har sett jenter helt ned i 10-årsalderen bruke maskara og lipgloss. Jeg synes det er noe grotesk over barn som bruker sminke, det burde vært forbudt på barneskolene".

Selv om Mona måtte le da hun så datteren Milla (2) med ansiktet fullt av mammas dyre sminke, gruer hun seg nå til dagen da Milla begynner å bruke sminke.

"Jeg kunne ikke gjøre annet enn å knekke sammen i latter da jeg så det lille ansiktet dekket med sorte, brune og røde streker", skriver hun i Kamille.

"Da jeg hadde brukt en halv pakke med våtservietter for å fjerne den dyre øyenskyggen fra Millas ansikt, tenkte jeg med skrekk og gru på når hun for alvpr vil begynne å interessere seg for sminke."

Nå er sminkepungen flyttet til et nytt sted, men Mona håper lille Milla vil være et barn lenge.

"Jeg har flyttet sminkepungen til et mer utilgjengelig sted, og priser meg lykkelig for at Milla har mange år på seg før hun virkelig fatter interesse for sminke. Jeg må si jeg gruer meg til den dagen hun kommer og ber om å få låne maskaraen min...", avslutter Mona.

Fredag kan du se Mona Grudt og de andre "Skal vi danse"-vinnerne varme opp til den store superfinalen. Programmet ser du på TV 2 klokken 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jævla synd at jeg ikke får vært med