- Det burde ikke ha skjedd

Årets første «Paradise»-sex er et faktum.

PARADISE-SEX: Emil Løvstad og nykommeren Maria Isabel Fernandez ble årets første par til å ha sex i den norske versjonen av «Paradise Hotel» Foto: TV3
PARADISE-SEX: Emil Løvstad og nykommeren Maria Isabel Fernandez ble årets første par til å ha sex i den norske versjonen av «Paradise Hotel» Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Bærumsgutten Emil Løvstad røpet allerede på premierefesten til «Paradise Hotel» at han hadde sex med to av de kvinnelige deltakerne, men 20-åringen hevder han ikke gruer seg til gjensynet med den første av flammene, som Seher.no nå kan avsløre.

Etter en fuktig fest finner Emil for alvor tonen med nykommeren Maria Isabel Fernandez (20), i en episode som blir vist i uken som begynner 2. påskedag.

- Jeg kan ikke si annet enn at fylla har skylda. Vi hadde festet og ble liggende og kline i senga. Dermed førte det ene til det andre. Jeg angrer litt på at jeg gjorde det, for det var ikke noe følelser involvert, men jeg har ikke noe problem med å se det igjen, sier han til Seher.no.

Emil hevder han har forberedt moren sin på hva som kommer, men sier han ikke blir flau hvis hun skulle se på episoden.

- TV3 har klippet det på en bra måte, så jeg har ikke noe problemer med om hun ser det. Gjort er gjort, sier han.

Maria, som ennå ikke har sjekket inn på TV-skjermen, sier at hun holdt hendene foran ansiktet da hun så episoden på forhånd første gangen.

- Det er jo ikke vanlig å sitte og se seg selv ha sex, selv om det jo ikke er snakk om noen pornofilm. Jeg fikk litt sjokk, men håper at dette er glemt om ett år. Det burde ikke skjedd, men alt kan hende når man sover i samme seng, sier hun til Seher.no

Hun synes ikke det er sårende å høre at Emil angrer på den hete natten mellom de to.

- Det overrasker meg ikke egentlig. Vi er venner i dag, selv om vi ikke har så mye kontakt. Selv angrer jeg ikke på noe jeg har gjort, sier hun til Seher.no

Maria, som er halvt spansk, legger imidlertid ikke skjul på at hun fikk en tirade av moren da hun fortalte henne om hva som hadde skjedd i Mexico.

- Hun sa "Det var det dummeste du kunne gjøre", og hun har jo rett. Men vi er fortsatt på talefot. Det er bra, siden jeg fortsatt bor hjemme, sier hun med et smil til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: - Hadde sex med to «Paradise-damer»