FØRSTE FELLES BARN: Andy Carroll og Billi Mucklow har vært kjærester siden februar i år - nå blir de to foreldre. Foto: Stella Pictures
FØRSTE FELLES BARN: Andy Carroll og Billi Mucklow har vært kjærester siden februar i år - nå blir de to foreldre. Foto: Stella PicturesVis mer

Det britiske kjendisparet blir foreldre

Andy Carroll og Billi Mucklow blir foreldre.

SEOGHØR.NO: Den britiske West Ham-spilleren Andy Carroll (25) kan med sikkerhet fastslå at «alle gode ting er tre». Den unge fotballproffen og forloveden Billi Mucklow (26) avslørte nemlig første juledag at de to venter barn.

26-åringen, som er kjent fra den britiske realityserien «The Only Way Is Essex», la nemlig ut et bilde av seg selv og Carroll på Instagram- i matchende julegensere - som pekte på Billis voksende mage.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Andy Carroll fulgte opp med et bilde av seg selv og forloveden hvor han holder på magen hennes.

 Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Paret forlovet seg under en romantisk kjærlighetstur til Roma i begynnelsen av november, og det var 25-åringen som gikk ned på kne:

«I går spurte min livs kjærlighet om jeg vil gifte meg med ham. Jeg er så glad! @andytcarroll, du er mitt alt, og jeg kan ikke vente med å bli din kone. #mrscarroll», skrev TV-stjernen på Instagram.

Carroll har barna Emilie Rose (4,5) og Lucas (2) fra et tidligere forhold. Dette blir Billis første barn.

LES OGSÅ: Ingen visste at Saga var gravid