Det britiske hoffet bekrefter Harrys forhold

Prins Harry og «Suits»-stjernen Meghan Markle har vært et par i flere måneder.

NÅ ER ROMANSEN BEKREFTET: Meghan Markle og prins Harry er offisielt et par. Foto: NTB scanpix
NÅ ER ROMANSEN BEKREFTET: Meghan Markle og prins Harry er offisielt et par. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For litt over en uke siden begynte romanseryktene mellom prins Harry (32) og «Suits»-stjernen Meghan Markle (35) å svirre.

Nå bekrefter det britiske hoffet forholdet. Det gjør Kengsington Palace via en offisiell uttalelse: 

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering, er noe av det de skriver i uttalelsen som fortsetter følgende:

- Prins Harry er bekymret for Meghan Markles sikkerhet og er dypt skuffet over at han ikke kunne beskytte henne. Det er ikke riktig at miss Markle etter noen måneders forhold til ham skal bli utsatt for en slik stormfull situasjon. Han vet at folk vil si at: «det er prisen å betale», og: «det er spillereglene». Han er uenig med dem. Det er ikke et spill - det er livet hans og hennes, skriver hoffet, ifølge The Telegraph.

Den amerikanske skuespilleren har nemlig vært utsatt for mye hets etter at hun ble koblet med den britiske prinsen.

- Drømt om å bli prinsesse 

Til og med hennes egen halvsøster, Samantha Markle, uttalte forrige uke overfor den britiske avisen The Sun at Meghan ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

TV-STJERNE: Meghan Markle har gjort suksess i TV-serien «Suits». Foto: wenn.com
TV-STJERNE: Meghan Markle har gjort suksess i TV-serien «Suits». Foto: wenn.com Vis mer

- Hun er drevet av å klatre oppover den sosiale rangstigen. Hun har drømt om å bli en prinsesse siden hun var en liten jente.

- Hun har alltid likt Harry fordi hun er svak for rødhårete gutter.

Samantha hevdet halvsøsteren endret seg etter sitt gjennombrudd i Hollywood.

- Har ikke noe hastverk

Prins Harry har vært singel siden forholdet med Cressida Bonas tok slutt i 2014.

Det er en kjent sak at han har vært en villstyring gjennom hele oppveksten. Sjarmøren har er sterkt ungkarsrykte på seg, men har de siste årene jobbet hardt med veldedighetsarbeid.

Tidligere i år åpnet derimot Harry seg om tankene rundt det å stifte sin egen familie.

- Det har vært stunder gjennom livet, spesielt når vi har reist utenlands, at jeg har tenkt: «Jeg vil gjerne ha barn nå med en gang». Og andre ganger graver jeg hodet i sanden og tenker: «Ok, jeg vil ikke ha barn!», fortalte han til People Magazine.

- Jeg har ikke noe hastverk. Og jeg kan fortelle deg at noen ganger har jeg virkelig ikke ønsket meg barn i det hele tatt, fortsatte han.

Men prinsen påpekte at det ikke har noe med hans lille nevø eller niese å gjøre.

- Nei, jeg har faktisk noen kamerater som har barn, og etter å ha vært sammen med dem lander føttene mine på jorda igjen.

IKKE LENGER SINGEL: Prins Harry har vært singel de siste to årene, men nå har den amerikanske skjønnheten kapret hjertet hans.  Foto: Rex Features
IKKE LENGER SINGEL: Prins Harry har vært singel de siste to årene, men nå har den amerikanske skjønnheten kapret hjertet hans. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: - Det tror jeg ikke er noe jeg skal gå inn på i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer