BLE AVBRUTT: NRK måtte få Rihanna til å starte å synge på nytt etter de avbrøt sangen hennes på grunn av tilsynelatende lydjusteringer. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
BLE AVBRUTT: NRK måtte få Rihanna til å starte å synge på nytt etter de avbrøt sangen hennes på grunn av tilsynelatende lydjusteringer. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Det bør ikke skje igjen!

NRK måtte avbryte Rihanna da hun skulle framføre hitsingelen "Russian Roulette".

SEHER.NO: Torsdag var superstjernen Rihanna (21) på plass i Oslo, hvor hun hadde kommet ens ærend for å være med på innspillingen til talkshowet "Skavlan".

Der snakket den verdenskjente artisten om alt fra mote til voldsepisoden hun ble utsatt for i fjor.

Etter intervjuet med Fredrik Skavlan (43) var over, skulle 21-åringen framføre hitsingelen "Russian Roulette", som handler om nettopp mishandlingen hun ble utsatt for fra ekskjæresten Chris Brown.

Men da 21-åringen begynte å synge, ble hun kjapt avbrutt av NRK, som kuttet lyden etter at det tilsynelatende oppstod en feil med denne.

- Dette bør ikke skje igjen! fleipet Rihanna til NRK-folkene etter avbrytelsen.

Stjernen var nemlig kommet så godt i gang.

- Jeg var virkelig i ferd med å komme inn i det også, forklarte hun.

Det er ikke uvanlig at opptredner i tv-opptak blir avbrutt og må gjøres på nytt, og det superproffe NRK-teamet fikk raskt og effektivt rettet opp feilen og sørget for et plettfritt sangnummer.

Superstjernen framført den sterke balladen "Russian Roulette", som hun tidligere hadde fortalt Fredrik Skavlan at hun skrev da hun var på "et mørkt sted".

- Jeg var på et mørkt sted. Jeg ville være ærlig, og jeg ville bli voksen som artist, forklarte hun til Skavlan.

Også komikerne Hege Schøyen og Maria Lundqvist, den svenske forretningskvinnen Ebba Lindsø og komiker Robert Gustafsson, samt Norges styggeste hund deltok i "Skavlan"-innspillingen.

Skavlan ser du på NRK fredager klokken 21.25.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rihanna etterlot fansen i tårer