- Det blir veldig artig, helt ko-ko

Silje Nordnes blir ny NRK-dronning.

GJENG: Jan Thomas, Marion Ravn, Silje Nordnes og Nicolay Ramm blir alle å se på kørdagskveldene på NRK fra starten av november. Foto: Fredrik Arff/Fremantle/NRK
GJENG: Jan Thomas, Marion Ravn, Silje Nordnes og Nicolay Ramm blir alle å se på kørdagskveldene på NRK fra starten av november. Foto: Fredrik Arff/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere P3-profil Silje Nordnes skal lede et nytt programkonsept på NRK framover. Det skriver statskanalen selv fredag morgen. Programmet er basert på det sørkoreanske konseptet «The Masked Singer», og går ut på at et panel skal gjette hvilken maskert kjendis som har sunget for dem.

Konseptet har gjort stor suksess i statene de siste åra, og nå vil altså NRK ha en bit av kaka. Programmet har fått navnet «Maskorama», og har premiere lørdag 7. november.

- Det blir veldig artig, helt ko-ko, sier hun til egen kanal.

Det er ikke bare Nordnes som blir å se på skjermen framover. Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm skal være i panelet, og skal altså gjette på hvilken forkledd kjendis de akkurat har hørt synge. Publikum skal også være med på gjetteleken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer