- Det blir veldig artig, helt ko-ko

Silje Nordnes blir ny NRK-dronning.

GJENG: Jan Thomas, Marion Ravn, Silje Nordnes og Nicolay Ramm blir alle å se på kørdagskveldene på NRK fra starten av november. Foto: Fredrik Arff/Fremantle/NRK
GJENG: Jan Thomas, Marion Ravn, Silje Nordnes og Nicolay Ramm blir alle å se på kørdagskveldene på NRK fra starten av november. Foto: Fredrik Arff/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere P3-profil Silje Nordnes skal lede et nytt programkonsept på NRK framover. Det skriver statskanalen selv fredag morgen. Programmet er basert på det sørkoreanske konseptet «The Masked Singer», og går ut på at et panel skal gjette hvilken maskert kjendis som har sunget for dem.

Konseptet har gjort stor suksess i statene de siste åra, og nå vil altså NRK ha en bit av kaka. Programmet har fått navnet «Maskorama», og har premiere lørdag 7. november.

- Det blir veldig artig, helt ko-ko, sier hun til egen kanal.

Det er ikke bare Nordnes som blir å se på skjermen framover. Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm skal være i panelet, og skal altså gjette på hvilken forkledd kjendis de akkurat har hørt synge. Publikum skal også være med på gjetteleken.

Det skal lages en egen app, der folket kan velge seg sine favoritter. Den deltakeren med færrest favorittmarkeringer, eller stemmer, må ta av seg masken, avsløre seg selv og forlate konkurransen. Dermed vet man altså ikke hvem vinneren er før siste sending.

Panelet er ikke i tvil om at de tror det blir en spennende høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.