- Det blir veldig artig, helt ko-ko

Silje Nordnes blir ny NRK-dronning.

GJENG: Jan Thomas, Marion Ravn, Silje Nordnes og Nicolay Ramm blir alle å se på kørdagskveldene på NRK fra starten av november. Foto: Fredrik Arff/Fremantle/NRK
GJENG: Jan Thomas, Marion Ravn, Silje Nordnes og Nicolay Ramm blir alle å se på kørdagskveldene på NRK fra starten av november. Foto: Fredrik Arff/Fremantle/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere P3-profil Silje Nordnes skal lede et nytt programkonsept på NRK framover. Det skriver statskanalen selv fredag morgen. Programmet er basert på det sørkoreanske konseptet «The Masked Singer», og går ut på at et panel skal gjette hvilken maskert kjendis som har sunget for dem.

Konseptet har gjort stor suksess i statene de siste åra, og nå vil altså NRK ha en bit av kaka. Programmet har fått navnet «Maskorama», og har premiere lørdag 7. november.

- Det blir veldig artig, helt ko-ko, sier hun til egen kanal.

Det er ikke bare Nordnes som blir å se på skjermen framover. Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm skal være i panelet, og skal altså gjette på hvilken forkledd kjendis de akkurat har hørt synge. Publikum skal også være med på gjetteleken.

Det skal lages en egen app, der folket kan velge seg sine favoritter. Den deltakeren med færrest favorittmarkeringer, eller stemmer, må ta av seg masken, avsløre seg selv og forlate konkurransen. Dermed vet man altså ikke hvem vinneren er før siste sending.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Panelet er ikke i tvil om at de tror det blir en spennende høst.

- Norge: Spenn sikkerhetsbeltet! Lørdagskvelden blir aldri den samme igjen, sier Jan Thomas i en pressemelding.

Maskene skal designes av Kjell Nordström, også kjent som Baron Von Bulldog. Når de maskerte sangerne ikke synger på direkten, skal stemmene deres forvrenges. Dermed er det altså bare sangstemmen deres vi får høre. Det skal også gis hint til hvem sangerne er gjennom sesongen, men det er ikke nødvendigvis alle hintene som er sanne.

«Maskorama» skal sendes i seks uker. Åtte deltakere skal være med, men bare én skal stå igjen til slutt.

LES OGSÅ: - Jeg får ikke noe hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer