- Det blir vanskelig å toppe «Typisk norsk»

Gullruten-nominerte Petter Schjerven er usikker på om debut-suksessen lar seg gjenta. Se video!

SEOGHØR.NO: Denne uken ble det kjent at programleder Petter Schjerven (45) er nominert til to Gullruten-priser for sitt nye program «Typisk deg», som går på TVNorge.

Den folkekjære tv-personligheten sier til Seoghør.no at det er veldig gøy å være nominert sammen med selskapet Teddy TV, men at han er usikker på om det er mulig å toppe braksuksessen fra midten av 2000-tallet:

- Vi tok jo inn to Gullruter for det aller, aller først vi gjorde omtrent, altså «Typisk norsk» sesong én. Så det er klart, å toppe det er jo vanskelig. Men vi har jo hatt det fint etterpå óg, sier Schjerven til Seoghør.no. 

Den sympatiske 45-åringen understreker imidlertid at den viktigste anerkjennelsen er skryten de får fra seerne. Han håper at «Typisk deg», som er nominert i kategoriene «beste nye programserie» og «beste magasin- eller livsstilsprogram», får en sesong til på TV-skjermen. Og for øyeblikket virker utsiktene gode:

- Vi hadde akkurat kommet i gang og så smalt det til med to nominasjoner. Det er veldig gøy, forteller han entusiastisk.

Se hele intervjuet med Petter Schjerven i videoen øverst i saken!

Den 11. mai får Petter Schjerven vite om han har gjentatt Gullruten-bragden fra 2005. Da arrangeres nemlig Gullruten 2013 i Grieghallen i Bergen.

LES OGSÅ: - Det er en skandale!