INGEN BRYLLUPSPLANER: - Når man gifter seg, står man der og lover og holder på, men hva skjedde? sier Camilla Harket. Foto: TVNorge
INGEN BRYLLUPSPLANER: - Når man gifter seg, står man der og lover og holder på, men hva skjedde? sier Camilla Harket. Foto: TVNorgeVis mer

- Det blir vanskelig å gifte seg igjen

Ekteskapet til Morten kan ha vært Camilla Harkets siste.

SEHER.NO: Onsdag er det klart for nok en episode av "4-stjerners middag" på TVNorge, og denne uka er det Morten Harkets eks-kone, Camilla Harket, beachvolleyballstjernen Iver Horrem, Mia Gundersen Lelienöfs ektemann, Marcel Lelienhöf, samt countryartisten Liv Marit Wedvik som skulle vise sine ferdigheter som vert.

Onsdag er det Camilla Harkets tur til å vise hva hun kan. Men under middagen er det mer enn mat som blir samtaleemne. Iver Horrem er nemlig svært ivrig på å få vite mer om de andres kjærlighetsliv...

- Du har vel vært gift lenge, Camilla, har du ikke det? spør han ved bordet.

- Jeg har bare vært gift en gang jeg. Nå har jeg bare samboer, svarer hun.

Det var i 1998 at ekteskapet mellom Camilla og Morten tok slutt. Hennes nåværende samboeren er musiker Tommy La Verdi, som hun har vært sammen med i om lag syv år. Men noe bryllup, det blir det ikke mellom dem med det første.

- Når man har vært gift før, synes jeg det er vanskelig å gifte seg en gang til. Når man gifter seg, står man der og lover og holder på, men hva skjedde? Det blir litt sånn som at "denne gangen er det faktisk sant!", sier Camilla Harket i programmet.

Til Seher.no forteller hun til Seher.no at hun likevel ikke utelukker bryllup en gang i framtiden.

- Jeg tenketr egentlig ikke så mye på det, jeg er bare ikke en "serial marrier". Det er ikke sånn at jeg absolutt ikke skal gifte meg igjen, men jeg ser heller ikke det som det store poenget. Det er det samlivet man har som betyr noe. Det har ikke noe å si om man er gift eller ikke, mener hun.

Hvordan Camilla Harket gjør det som vertinne ser du i onsdagens "4-stjerners middag" på TVNorge klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Her avslører Ivar "Beat for Beat"