- Det blir tvillinger!

«True Blood»-paret Stephen Moyer og Anna Paquins kollega avslører nyheten.

KOLLEGA AVSLØRTE: Det var «True Blood»-parets kollega Sam Trammell som avslørte tvillingnyheten. Foto: FameFlynet
KOLLEGA AVSLØRTE: Det var «True Blood»-parets kollega Sam Trammell som avslørte tvillingnyheten. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av april kom nyheten om at «True Blood»-paret Anna Paquin (29) og Stephen Moyer (42) skal bli foreldre for første gang sammen.Nå viser det seg at det ikke bare er ett, men to barn som befinner seg i magen til 29-åringen.Det er parets kollega, Sam Trammell, som avslører tvillingnyheten. Han er selv tvillingpappa.- Jeg er så glad på deres vegne. Vi har sendt dem en veldig spesiell gave. Det er så rart at «True Blood» har blitt «tvilling-showet», sier han til Us Weekly.Nå råder Trammell ekteparet til å holde seg fast, i og med at det å oppdra tvillinger er en tøff oppgave.- Det er vanskeligere å ha tvillinger, men det er den eneste måten vi vet å være foreldre på. Vi prøver å implementere god visdom. Jeg har bedt dem om å holde seg fast.For Paquin blir dette hennes første to barn. Moyer har Billy (12) og Lilac (10) fra tidligere forhold. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Nå venter de barn!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer