«Farmen»-Inger Cecilie:

- Det blir tomt uten ham

«Farmen»-profil Inger Cecilie Grønnerød er i sorg etter sin kjære hunds bortgang.

MISTET SPESIELL VENN: Inger Cecilie tok imot Biggen da han ble født i 2012. Hunden sovnet også inn i matmorens hender. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
MISTET SPESIELL VENN: Inger Cecilie tok imot Biggen da han ble født i 2012. Hunden sovnet også inn i matmorens hender. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nye året har fått en trist start for fjorårets «Farmen»-deltaker Inger Cecilie Grønnerød (47). Hun gjorde seg svært godt bemerket i løpet av tv-deltakelsen, noe som naturligvis gjorde at følgerskaren hennes vokste i sosiale medier.

På Instagram deler hun flere glimt fra hverdagen og livet som hestebonde, men det var også her hun mandag måtte dele den tunge nyheten om at hennes beste venn siden 2012, hunden Biggen, har gått bort.

«17.03.2012 ble et fantastisk vesen født i hendene mine. Han ble født som nummer to blandt elleve valper, og utmerket seg fra første stund», skriver hun innledningsvis, og fortsetter:

«Og, det fortsatte han å gjøre, med sitt nydelige vesen og vakre fremtoning, vant han både hjerter og sløyfer».

- Helt spesiell

Grønnerød og hunden fikk nesten ni år sammen, og hun forteller åpenhjertig at tapet av ham ikke er greit.

«I dag, 4. januar 2021, holdt jeg deg i poten da du sovnet for siste gang - du har vært en fantastisk venn som tar med deg mange gode samtaler på veien videre. Takk».

Overfor Se og Hør forteller haldenseren at det siste døgnet har vært spesielt og vanskelig. Biggen, som var en Berner sennenhund, etterlater seg et tomrom som ikke lar seg fylle av noe annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer