- Det blir spennende å prøve å toppe denne looken

Blogger Sophie Elise Isachsen tok den helt ut på årets Halloween-feiring.

SMINKET: Sophie Elise og kjæresten Robin Johansson gikk for denne looken under årets Halloween-feiring. Foto: Bilde fra bloggen, gjengitt med tillatelse
SMINKET: Sophie Elise og kjæresten Robin Johansson gikk for denne looken under årets Halloween-feiring. Foto: Bilde fra bloggen, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I går var det 31. oktober, og for mange betyr det utkledning.Spesielt Hollywood-stjernene jubler over å kunne bli fullstendig ugjenkjennelige én gang i året.Kvelden bød blant annet på Heidi Klum (42) kledd som tegneseriefiguren Jessica Rabbit og Tyra Banks (41) som forretningsmannen Richard Branson (65).Men det er ikke bare i utlandet at kjendisene tar Halloween på alvor; også hjemme i Norge fikk flere kjente fjes på seg kostymene.Blogger Sophie Elise Isachsen (20) og kjæresten Robin Johansson (21) sto for en av de mest ekstreme lookene.– Det blir spennende å prøve å toppe denne looken neste år! Vi fikk masse oppmerksomhet og skilte oss veldig ut, sier den søte nordlendingen til Seoghør.no.Saken fortsetter under bildet.Det profilerte paret ble sminket slik at det så ut som om nedre del av ansiktet deres var smeltet bort.Tidligere har Isachsen gått for mer sexy kostymer, men forteller til Seoghør.no at hun i lang tid har hatt lyst til å være «veldig skummel».– Men da må man jo nesten ha litt hjelp, sier 21-åringen som hyret inn en makeup-artist for anledningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer