- Det blir sikkert amming i pausene

Tone Damli Aaberge lar verken graviditeten eller fødselen holde henne borte fra «Idol»-jobben.

VIL AMME PÅ JOBB: Tone Damli Aaberge vil sjonglere svangerskapet og tilværelsen som nybakt mor med dommerjobben i «Idol», fremfor å ta mammaperm-pause fra TV 2-programmet. Snart er hun i full gang med årets auditionrunder sammen med (f.v) Gunnar Greve Pettersen, Esben Selvig og Kurt Nilsen. Foto: Stella Pictures
VIL AMME PÅ JOBB: Tone Damli Aaberge vil sjonglere svangerskapet og tilværelsen som nybakt mor med dommerjobben i «Idol», fremfor å ta mammaperm-pause fra TV 2-programmet. Snart er hun i full gang med årets auditionrunder sammen med (f.v) Gunnar Greve Pettersen, Esben Selvig og Kurt Nilsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Riktignok har ikke artist og TV-stjerne Tone Damli Aaberge (25) planer om å føde i TV 2s «Idol»-studio, men den gravide skjønnheten vil i hvert fall raskt tilbake i dommerjobben etter fødselen.

Det sier hun til VG, som var med Tone og «Idol»-kollegene Stian Blipp (24), Esben «Dansken» Selvig (35), Kurt Nilsen (35) og Gunnar Greve Pettersen (31) på fotoshoot før helgen.

Hun har termin i mai, midt i audition-turnéen rundt omkring i landet.

- Men jeg har ingen bekymringer rundt å jobbe opp mot fødselen, og det å komme tilbake raskt etterpå. Skulle jeg bli dårlig eller noe, så får jeg en stand-in, men planen er å gjøre så mye som mulig, forteller 25-åringen til VG.

Hun er nå over halvveis i svangerskapet, og selv om hun vil «kjøre på» i jobbsammenheng, har hun trappet ned på treningen og opp på søtsakene.

- Jeg har mer karbosug enn jeg har hatt tidligere. Jeg har lyst på søtsaker og det har jeg aldri hatt lyst på før, fortalte Tone på P4s Radiofrokost nylig.

Amme på jobb

Den «Heartkill»-aktuelle sangeren venter sitt første barn med kjæresten Markus Foss (31), og stoler på at de sammen vil løse utfordringene som den krevende «Idol»-jobben byr på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer