- Det blir sikkert amming i pausene

Tone Damli Aaberge lar verken graviditeten eller fødselen holde henne borte fra «Idol»-jobben.

VIL AMME PÅ JOBB: Tone Damli Aaberge vil sjonglere svangerskapet og tilværelsen som nybakt mor med dommerjobben i «Idol», fremfor å ta mammaperm-pause fra TV 2-programmet. Snart er hun i full gang med årets auditionrunder sammen med (f.v) Gunnar Greve Pettersen, Esben Selvig og Kurt Nilsen. Foto: Stella Pictures
VIL AMME PÅ JOBB: Tone Damli Aaberge vil sjonglere svangerskapet og tilværelsen som nybakt mor med dommerjobben i «Idol», fremfor å ta mammaperm-pause fra TV 2-programmet. Snart er hun i full gang med årets auditionrunder sammen med (f.v) Gunnar Greve Pettersen, Esben Selvig og Kurt Nilsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Riktignok har ikke artist og TV-stjerne Tone Damli Aaberge (25) planer om å føde i TV 2s «Idol»-studio, men den gravide skjønnheten vil i hvert fall raskt tilbake i dommerjobben etter fødselen.

Det sier hun til VG, som var med Tone og «Idol»-kollegene Stian Blipp (24), Esben «Dansken» Selvig (35), Kurt Nilsen (35) og Gunnar Greve Pettersen (31) på fotoshoot før helgen.

Hun har termin i mai, midt i audition-turnéen rundt omkring i landet.

- Men jeg har ingen bekymringer rundt å jobbe opp mot fødselen, og det å komme tilbake raskt etterpå. Skulle jeg bli dårlig eller noe, så får jeg en stand-in, men planen er å gjøre så mye som mulig, forteller 25-åringen til VG.

Hun er nå over halvveis i svangerskapet, og selv om hun vil «kjøre på» i jobbsammenheng, har hun trappet ned på treningen og opp på søtsakene.

GJØR SEG KLARE: Tone og kjæresten Markus Foss synes det er vanskelig å planlegge, men satser på å takle både småbarnstilværelse og karriere.  Foto: FameFlynet Norway
GJØR SEG KLARE: Tone og kjæresten Markus Foss synes det er vanskelig å planlegge, men satser på å takle både småbarnstilværelse og karriere. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg har mer karbosug enn jeg har hatt tidligere. Jeg har lyst på søtsaker og det har jeg aldri hatt lyst på før, fortalte Tone på P4s Radiofrokost nylig.

Amme på jobb

Den «Heartkill»-aktuelle sangeren venter sitt første barn med kjæresten Markus Foss (31), og stoler på at de sammen vil løse utfordringene som den krevende «Idol»-jobben byr på.

- Jeg vet ikke helt hvordan det blir, men jeg har snakket med Markus om dette, og han kommer til å være med mye på jobb med babyen og sikkert være hjemme med henne en del, forklarer hun til avisen.

Tone, som allerede i høst merket at brystpartiet vokste, har også tenkt å gjøre som superstjerner som Miranda Kerr (30) og Gisele Bündchen (33) - og amme på jobb.

- Det blir sikkert amming i pausene, hvis jeg får til å amme da, uttaler «Imagine»-sangeren til VG.

Store planer

Imidlertid er det ikke bare Tones forestående fødsel som er ekstra spennende i årets «Idol» runde.

TV 2 har nemlig lagt opp til en mer omfattende audition-turné denne våren enn noensinne, og i en pressemelding lover kanalen store, splitter nye planer for høstens «Idol»-sendinger.

Den omfattende audition-planen sørger nok for at ikke alle de håpefulle «Idol»-kandidatene vil få møte sangerinnen på sin audition.

- Jeg tror det er best for alle at det ikke blir fødsel under auditionrundene, så det vil være noen av auditionbyene jeg ikke får blitt med på. Men jeg forstår at TV 2 har spennende tanker for hvordan de skal løse mitt lille fravær, forteller Tone Damli Aaberge i pressemeldingen.

Her blir det «Idol»-audition:
Bergen 10. – 14. april
Tromsø 25. – 29. april
Stavanger 7. – 11. mai
Trondheim 21. – 25. mai
Oslo 11. – 16. juni
 
I tillegg sender «Idol» talentspeidere til Ålesund, Arendal, Bodø, Haugesund og Hamar i mars. Man må ha fylt 16 år innen 31. desember 2014, og ikke være eldre enn 35 år når man møter på audition.

Hvis du er interessert i å delta i «tidenes Idol-runde» ifølge TV2, kan du finne søknadsskjema her (ekstern lenke).

LES OGSÅ: Fløysviks datter fikk ny rygg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer