FEIRER JUL I OSLO: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie skal feire julen i Oslo i år. Paret holder for tiden på med å flytte inn i sin nye villa på Frogner. Onsdag var de tilstede på førpremieren av «Kongen av Bastøy» på Colosseum kino i Oslo.  Foto: Scanpix
FEIRER JUL I OSLO: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie skal feire julen i Oslo i år. Paret holder for tiden på med å flytte inn i sin nye villa på Frogner. Onsdag var de tilstede på førpremieren av «Kongen av Bastøy» på Colosseum kino i Oslo. Foto: Scanpix Vis mer

- Det blir Oslo-jul på oss i år

Nå har stjerneparet endelig ferieplanene klare.

Publisert
SEHER.NO:   Popstjernen Tone Damli Aaberge (22) og skuespillerkjæresten Aksel Hennie (35) holder i disse dager på med å flytte inn i sin nye villa på Frogner.

Det var i høst det ble kjent at superparet hadde kjøpt seg en lekker familiebolig, som ifølge Se og Hør måler 305 kvadratmeter og er fordelt på fire etasjer. 

Hittil har imidlertid ikke paret klart å bestemme seg for om de skal feire julen sammen i den nye villaen.  Og i intervju med VG.no i forrige måned innrømmet Tone at hun slet litt med tanken på å være borte fra mor og far i Sogndal i julehøytiden.

- Vi har ikke bestemt oss ennå. Jeg sliter litt med tanken på ikke å skulle reise hjem til mamma og pappa. Det blir i så fall første gang jeg ikke er hjemme hos dem på julaften, sa Tone til avisen.

Onsdag var stjerneparet blant kjendisgjestene tilstede under førpremieren på regissør Marius Holsts nye film «Kongen av Bastøy» på Colosseum kino i Oslo.

Og Tone, som har hatt en svært travel tid med promotering av platen «Cocool»,  kunne da avsløre overfor Seher.no at hun endelig har tatt et valg i forhold til hva hun skal gjøre i julen.

- Det blir Oslo-jul på oss i år, sier en strålende blid Tone, som ankom premieren i en lekker trenchcoat med krøllet hår, til Seher.no.

Paret ville imidlertid ikke utdype ferieplanene noe videre, og nektet å si noe om hvordan de trives i sitt nye hjem.

- I dag handler alt om Marius Holst. Det er han vi skal feire, og vi har skyhøye forventninger, sier Aksel til Seher.no. 

Det er 23 år gamle Benjamin Helstad som spiller hovedrollen i «Kongen av Bastøy», som har Norgespremiere førstkommende fredag. Og Hennie innrømmer at han er litt misunnelig på unggutten for den fantastiske filmrollen.
 
- Ja, helt klart. For Marius Holst er en av Norges desidert beste regissører. Og det jeg vet om filmen og historien fra før er svært lovende, pluss at det er et enormt godt manus. I tillegg er det masse flinke folk med, så det er et sinnsykt spennende prosjekt, sier Aksel.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Første jul i ny villa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer