- Det blir nok verre etter hvert

Men Amazing Race-paret starter kranglingen allerede i kveld... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Brødrene Omar (28) og Bilal Ishqair (26) er et av ti deltagerpar i den andre sesongen av "The Amazing Race", som starter på TV2 i kveld. De gleder seg til at serien, som ble spilt inn like før jul, nå endelig kommer på TV.Men allerede i kveldens episode får man se interne gnisninger i brødrelaget fra Groruddalen i Oslo. - Det blir nok enda verre etterhvert. Men det er søskenkjærlighet, understreker lillebror Bilal. Guttene har imidlertid klart å beholde vennskapet etter turen. - Vi krangler, kommer oss over det, og fortsetter racet, sier Bilal. - Også er vi alltid venner uansett, sier Omar. Blant årets par finner vi også to bestemødre, arbeidskollegene Julie og Robert - og lagkameratene Allan og Ørjan, som da Seoghør.no møtte dem før avreise kunne avsløre at de hadde mottoet «Go big or go home».Programleder er nok en gang Freddy dos Santos (36).- Jeg vet at deltagerne har hatt en fantastisk tur, og det har jeg også. Vi har vært på mange eksotiske, deilige steder, - og utsatt dem for en del morsomme oppgaver, fastslår Freddy med et smil.Amazing Race ser du onsdager kl. 20:00 på TV2.   LES OGSÅ: - Hold kjeft, Charlie Sheen Negativt at de andre er så hyggelige

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer