«Farmen»-romansen:

- Det blir nok ikke oss

Slik står det til med det mye omtalte «Farmen»-duoen.

ROMANSE: Det tok ikke lang tid før disse to fant tonen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
ROMANSE: Det tok ikke lang tid før disse to fant tonen. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede første uken under årets sesong av «Farmen» fikk seerne være vitne til en gryende romanse mellom Kornelia Kløv (25) og Sebastian Eide (33).

Det tok ikke lang tid før de to fant tonen, og det ble fort tydelig at de bare hadde øyne for hverandre. Etter innspilling kunne duoen fortelle til Se og Hør at de var svært betatt av hverandre.

FORELSKA: Sebastian Eide og Kornelia Kløv, årets «Farmen»-par, gir oss status på forholdet mellom dem i dag. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TV 2. Vis mer

De la ikke skjul på at det kunne by på utfordringer at Kløv bor i Oslo og Eide bor i Bergen. Nå, en drøy måned etter siste statusoppdatering fra duoen, kan de fortelle hvordan ståa er mellom dem.

- Står litt stille

Kløv forteller til Se og Hør at det fortsatt er en god tone mellom dem.

- Vi er venner, men ikke noe mer enn det for øyeblikket. Men vi snakker jo stadig med hverandre. Nå er det jo snart finalefest, så det blir nok ingen tur til Bergen med det første. Han får komme seg til Oslo, han, sier hun.

Hun legger til at de ikke har sett hverandre siden de var på «God morgen Norge» sammen, som er en måneds tid siden.

KLINER TIL: De første bildene fra høstens «Farmen»-sesong er her, og sannelig blir vi servert med et kyss mellom 34 år gamle Sebastian Eide og 24 år gamle Kornelia Kløv. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Men vi snakker jo sammen jevnlig, senest i stad faktisk. Vi har jo litt forskjellige interesser og liv. Mens jeg er høyt og lavt hele tiden, er vel han litt mer stabil kan man si. Det var vi jo ganske forberedt på, at vi ikke var helt sikre på hvordan ting ville bli. Per dags dato står det vel litt stille, det er vel ikke å overdrive.

- Så dere blir kanskje ikke et par, mener du?

- Nå vet jeg ikke helt hva Sebastian har sagt, men det ligger vel kanskje i kortene at vi ikke blir det. Jeg er veldig glad i Sebastian, men så er det noe med den avstanden som gjør at det nok ikke blir oss. Jeg kommer nok ikke å flytte til Bergen, og han kommer nok heller ikke til å flytte til Majorstua i Oslo med fire hunder.

- Ikke avsluttet

Eide bekrefter at de har en litt annen kontakt i dag enn før.

- Ja, vi har mistet litt kontakten, og på en måte kommet inn i våre vanlige liv. Man har jobb, hunder, trening - og driver med et podkast-prosjekt også. Så nei, vi har ikke så mye kontakt nå som rett etter «Farmen», sier han.

INTENSE SMERTER: Det blir dramatikk inne på «Farmen» idet Sebastian Eides blindtarm sprekker. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Thea Hope/ Rød Løper/ TV 2 Vis mer

- Er det en avsluttet romanse?

- Nei, altså, vi holder jo kontakten. Og vi gleder oss jo til å se hverandre på finalefesten. Så får vi se etter det, for det er ikke avsluttet eller noe, mener han.

- Men dere blir ikke kjærester, kanskje?

- Vi er ikke kjærester nå, men det er jo umulig å si hva framtida vil bringe. Men vi merker jo at vi har litt motstridende interesser. Mens hun er byjente fra Oslo er jeg jo fra landet - Vestlandet. Og jeg har så mye som skjer som fyller dagene, og da er det ikke så lett å opprettholde den kontakten. Vi får se når vi sees igjen, hva vi føler da, sier Eide.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer