- Det blir nok en tøff hverdag etterpå

Ole Einar Bjørndalen kommer til å kaste ut TV-en når han legger opp om noen måneder.

KVITTER SEG MED TV-EN: - Når sesongen kommer må jeg kvitte meg med TV-apparatet, for det vil bli rart å se de andre «på jobb», sier Ole Einar Bjørndalen. Foto: NTB scanpix
KVITTER SEG MED TV-EN: - Når sesongen kommer må jeg kvitte meg med TV-apparatet, for det vil bli rart å se de andre «på jobb», sier Ole Einar Bjørndalen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en karriere som har vart mer enn 20 år, legger Ole Einar Bjørndalen (39) opp
midt i mars neste år. Han har allerede planlagt hvordan han skal takle overgangen.

– Jeg kommer sikkert til å fortsette å trene mye. Når sesongen kommer må jeg kvitte meg med TV-apparatet, for det vil bli rart å se de andre «på jobb». Det blir nok en tøff hverdag etterpå, sier Bjørndalen til VG.

Medlajegrossisten innrømmer at det blir en utfordring å gi seg.

– Vi får bare gå offensivt til verks med noe annet og bruke energien på andre ting. Samtidig er jeg nødt til å få litt avstand til karrieren og idretten. Det tror jeg blir viktig, sier Bjørndalen til VG.

Forrige år ble veldig spesielt for Bjørndalen, som iløpet av knappe to måneder mistet både sin far Hans (79), og ble skilt fra sin kone Nathalie Santer-Bjørndalen (40).

Ole Einar og Nathalie giftet seg i Nord-Italia i mai 2006, men etter seks år som mann og kone tok ekteskapet slutt. Idrettsstjernen har fortalt til Se og Hør at det er uvant å skulle leve alene igjen, selv om singellivet også har sine bedre sider.

– Man er jo sin egen herre og kan gjøre det man vil hele tiden. Det er en ny situasjon for meg, så det er litt spesielt.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer