- Det blir mindre skrulleri

Programleder Per Sundnes vil lage et smartere «Homsepatruljen».

ETTERLYSER TULL: Per Sundnes vil ha mer tull på TV. I hans nye kanal TV3 vil han være en del av «Homsepatruljen», men også utvikle programkonsepter.  Foto: FameFlynet Norway
ETTERLYSER TULL: Per Sundnes vil ha mer tull på TV. I hans nye kanal TV3 vil han være en del av «Homsepatruljen», men også utvikle programkonsepter. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Tidligere denne uken ble det kjent at Per Sundnes (46) forlat NRK, der han i mange år har jobbet med Melodi Grand Prix. Programlederen går istedet til TV3 for å bli et medlem av norske «Homsepatruljen». I tillegg vil han utvikle nye programkonsepter for kanalen.

46-åringen forteller at han vil lage en smartere utgave av programmet.

- Det blir mindre skrulleri, og smartere. Jeg kan ikke være konkret, men det hjelper ikke å få ei ny jakke hvis alt på innsida er råttent, sier Sundnes til Dagbladet Magasinet.

Selv om han vil lage et smartere program, mener nordlendingen også at det er for lite tull på tv.

- Jeg kan godt se «Paradise Hotel». Det jeg savner er mer lekenhet. Jeg vil ha mer tull. Kor er det tull? Altså, det er greit at «Dagsrevyen» og «Urix» er seriøse, men utover det, savner jeg mer tull og tøys. Se på Skavlan? Han er så seriøs. Og min gode venninne Anne Lindmo, den artigste dama i verden, men på TV er hun så alvorlig.

Innspillingen av «Homsepatruljen» starter snart, men det er ennå ukjent hvilke fire andre som skal jobbe med Sundnes i programmet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ville sparket folket før de sparker meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer