- Det blir middag i Paris og bryllup i Italia

Nye detaljer om superparets storslåtte seremoni har lekket ut i media.

BLIR MANN OG KONE: Ingenting vil bli overlatt til tilfeldighetene når Kim Kardashian og Kanye West gifter seg lørdag 24. mai. Her er paret sammen på Met-gallaen tidligere denne måneden. Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press
BLIR MANN OG KONE: Ingenting vil bli overlatt til tilfeldighetene når Kim Kardashian og Kanye West gifter seg lørdag 24. mai. Her er paret sammen på Met-gallaen tidligere denne måneden. Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 24. mai gir Kim Kardashian (33) sitt ja til Kanye West (36) i det som er ventet å bli et av tidenes største eventyrbryllup.

Det vil ikke bli spart på noe når de inviterer venner og familie til sin store dag, og duoen har studert prins William og Kates seremoni som inspirasjon. Paret ønsker seg nemlig et kongelig bryllup og vil bruke 750.000 kroner på hver gjest.

Til tross for de enorme utgiftene er det likevel ventet at brudeparet vil tjene 120 milloner på den storslåtte festen.

Mens det lenge har vært antatt at bryllupet skal finne sted i et slott i den franske hovedstaden, avslører nå en venn nær paret at dette ikke stemmer.

- De skal ha middagen i Paris før bryllupet, og deretter flyr de gjestene i privatfly til Firenze i Italia hvor seremonien skal skal holdes, sier vennen til Entertainment Tonight.

Firenze er en kjent og kjær plass for det kommende brudeparet. I oktober 2012 feiret blant annet Kim 32-årsdagen sin i den vakre byen.

LES OGSÅ: - Nori har forandret livet mitt

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer