- Det blir mer Paradise-sex i år enn i fjor

Dette kan du vente deg på skanale-hotellet.

SKAPER DRAMA: Denne gjengen skal i år være med å kjempe om seieren på "Paradise Hotel" (f.v.) Niklas Vindel, Stine Marie Lothe Svendsen, Torbjørn I.K. Stafford Barth, Tine Helene Valle, Emil Løvstad, Victoria Norman, Daniel Hamnes, Karoline Berget,  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SKAPER DRAMA: Denne gjengen skal i år være med å kjempe om seieren på "Paradise Hotel" (f.v.) Niklas Vindel, Stine Marie Lothe Svendsen, Torbjørn I.K. Stafford Barth, Tine Helene Valle, Emil Løvstad, Victoria Norman, Daniel Hamnes, Karoline Berget, Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
 Se videointervju med comeback-klare Petter Pilgaard nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Mens deltakerne i de danske og svenske svenske versjonene av realityserien "Paradise Hotel" har blitt beryktet for sine mange hete sengescener foran TV-kameraene, var det i fjor kun de to jentene Therese Adsen Aanonli og Noor Kamil som hoppet til køys sammen i den norske utgaven.

Men en av de norske deltakerne som Seher.no har snakket med, hevder det vil endre seg i den nye sesongen - som starter på TV3 i kveld.

- Det blir mer sex i år enn i fjor. Det var ekstremt mye flørting og det virket som om spesielt guttene tenkte på sex hele tiden, sier deltakeren.

-Gråt flere ganger
Hvem som gikk til sengs med hvem er foreløpig en hemmelighet, men flere av deltakerne bekrefter overfor Seher.no at det ikke tok lang tid før det begynte å utvikle seg sterke følelser både på den ene og andre måten.

-  Jeg har grått  flere ganger på "Paradise Hotel". Det er helt sykt. Du lever i en boble og har folk innpå deg hele tiden. Jeg var ikke forberedt på at det skulle være så intenst, sier Stian Claudi Reinung (20) til Seher.no.

Også Daniel Hamnes (23) avslører at han har grått på TV, blant annet etter en krangel med en av de andre guttene.

- En gang gråt jeg foran hele gjengen. Det er ikke lett å være seg selv, men det var mitt sterkeste og mest ekte øyeblikk i "Paradise Hotel", sier han til Seher.no.


Jentekrangel
Men det er ikke bare guttene som viser følelser i den kommende sesongen av "Paradise Hotel".

Etter det Seher.no kjenner til skal to av jentene ha røket kraftig uklar med hverandre foran kamera.

- Jeg er vanligvis en rolig person, men akkurat da smalt det. Bortsett fra den ene jenta kom jeg godt overens med alle de andre på hotellet, sier den kvinnelige deltakeren til Seher.no.

Øyvind Skovli i TV3 vil hverken bekrefte eller avkrefte om det blir mer TV-sex i årets "Paradise Hotel" enn i fjor, men hevder realityserien generelt er blitt mer dramatisk.

- Årets serie er mer "out there" enn den i fjor, men detaljene kan jeg foreløpig ikke si noe om, sier han til Seher.no.

 Pilgaard-comeback
Tidligere har Seher.no også kunnet avsløre at fjorårets vinner Petter Pilgaard vil gjøre comeback på "Paradise Hotel".

- Jeg kan ikke si hva jeg skal gjøre ennå, men at jeg skal være med i serien er helt sikkert. Det er deilig å være tilbake i Mexico, og jeg får vel prøve å "rive huset" på nytt uansett hva jeg skal gjøre, sier Pilgaard til Seher.no, når vi treffer ham før opptakene skal starte.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-gjeng


[obj:media:8334]